How to: de ultieme mascara truc voor krullende wimpers

Geüpdatet op 28 april 2017 door ELLE België
How to: de ultieme mascara truc voor krullende wimpers

Jij denkt dat je je mascara goed aanbrengt? Wij wedden van niet. Ontdek het geheim van een pro voor lange en krullende wimpers zonder gebruik te maken van een wimperkrultang.

Tom Ford Beauty is sinds januari 2017 te verkrijgen in België, bij Parfuma in Antwerpen. Om deze nieuwe lancering te vieren, hadden we de kans om de gepassioneerde make-upartiest Matthew Tyler te ontmoeten.

Het motto van het luxemerk luidt niet voor niets "minimale inspanningen voor maximale resultaten”. Matthew Tyler gaf ons zijn geheim om mascara aan te brengen als een pro, mét maximale resultaten.

mascara aanbrengen zo doe je het

Zijn tip:

Begin altijd met je mascara aan te brengen boven je wimpers. Dan eronder. Eindig door je borstel enkele seconden op je gekrulde wimpers te houden, zodat het langer blijft zitten.” Is dat alles? Jep, dat is alles, maar geloof ons, het verandert alles.

Inderdaad, door het product boven je wimpers aan te brengen (d.w.z. altijd beginnen van de wortels naar de uiteinden, maar dit keer met het borsteltje aan de kant van het ooglid en niet aan de kant van je oog) zal je ervoor zorgen dat er meer mascara op je wimpers terecht komt. Ten eerste zal de kleur sterker lijken en heb je dus een meer intense look. Ten tweede zal het product, wanneer het droog is, ervoor zorgen dat je wimpers langer gekruld blijven.

Testen maar! Trouwens, dit zijn de 5 mascara fouten die bijna iedereen maakt, wedden dat ook jij je er schuldig aan maakt(e)?

(Via ELLE Belgique, Marie-Noëlle Vekemans)