3 x romantische kant en klare tussendoortjes

Gepubliceerd op 28 september 2013 door Christin Ho
3 x romantische kant en klare tussendoortjes

[caption id="attachment_8363" align="aligncenter" width="466"]kookplezier5 Foto: Yummysupper[/caption]

Tv-chefs Sofie Dumont, Jeroen Meus en Wim Ballieu kokkerellen er elke dag op los voor televisiekijkend Vlaanderen. Op den duur hebben we het gehad met die overdosis saaie taarten, gezonde soepjes en de tientallen onnodige bereidingswijzen van vlees. Wij gingen op zoek naar kant en klare tussendoortjes en drankjes die voor extra pit kunnen zorgen in je seksleven!

1/

kookplezier1
Foto: Radiogastronomy

1 Masala Chai Latte
De Masala Chai Latte is het pittige zusje van de Chai latte en een gezonde aromatische kruidenthee die ook lustopwekkend is door de energie-oppeppers gember, kruidnagel, kaneel, kardemom en peper.

Onder andere verkrijgbaar bij:
Theewinkel A l'aise
Vleeshuisstraat 72000 Antwerpen

2/

kookplezier2
Foto: Callebaut

2 Honing- en chocolade-ijs
Chocolade produceert dopamine, een stof dat ook tijdens het orgasme vrij komt. Honing zorgt voor meer creativiteit in bed omdat de aanmaak van oestrogeen wordt gestimuleerd. Eet met mate, door elke dag 2 potten ijs te verorberen, kom je juist bij en word je sneller moe!

3/

kookplezier4
Foto: Destrooper

3 Gemberkoekjes
Gember is niet alleen de pittige smaakversterker bij uitstek, maar stimuleert ook de bloedtoevoer naar de genitaliën. Dit rauw eten, wordt niet echt aangeraden. Daarom komt dit koekje van Destrooper goed van pas.