TLC: 5 programma’s om naar uit te kijken

Geüpdatet op 1 april 2019 door ELLE België
TLC: 5 programma’s om naar uit te kijken

covertlc2.jpg

De lancering van TLC komt dichter! Vanaf maandag 30 maart zal de lifestyle- en cultuurzender voor vrouwen te zien zijn in Vlaanderen . Vijf programma's waar wij alvast naar (uit)kijken: 

(Lees ook: Vrouwenzender TLC binnenkort ook in Vlaanderen)

1/

Say Yes to the dress 

TLCsayyestothedress.jpg
De zoektocht naar de perfecte trouwjurk verloopt niet zonder slag of stoot. In 'Say Yes to the dress'  moet de toekomstige bruid in het bijzijn van familie en vrienden een keuze maken uit een enorm gamma aan bruidsjurken. Ze wordt hierin bijgestaan door een team in de hoop dat ze uiteindelijk volmondig 'ja' zal zeggen tegen de jurk.

Elke werkdag van 20.10 -21.00u

TLCsayyestothedressbridesmaids.jpg

Een variatie op het programma zoomt in op de bruidsmeisjes die zich vaak niet kunnen vinden in de keuze van de bruid wat betreft hun jurk. In 'Say Yes to the dress: bridesmaids' tracht een team de discussie in goede banen te leiden en tot een compromis te komen zodat iedereen tevreden naar huis gaat.

Elke werkdag van 17.15 - 18.05u

2/

Ultimate shopper

TLCultimateshopper.jpgVier fashionista's gaan de strijd aan met elkaar om te bepalen wie de 'Ultimate shopper' wordt. De vier mode goeroes stellen elk drie outfits samen, waarna een jury beslist wie het best gekleed gaat. De winnaar sleept niet alleen de felbegeerde titel "ultimate shopper" in de wacht, maar mag ook haar garderobe aanvullen met haar geheel nieuwe collectie.

Elke dinsdag van 21.00 – 21.55u

3/

 Too Ugly For Love 

TLCtoouglyforlove.jpg

De liefde vinden is voor velen een echte struggle. Voor mensen die te kampen hebben met een fysieke aandoening blijkt het liefdespad zelfs vaak onbegaanbaar. In 'Too Ugly for love' worden 10 alleenstaanden met een lichamelijke aandoening geholpen bij hun zoektocht naar de liefde. Of ze geaccepteerd zullen worden zoals ze zijn, blijft nog maar de vraag.

Elke woensdag van 21.00 – 22.50u

4/

Breaking Amish 

TLCbreakingamish.jpg

In 'Breaking Amish' wisselen vijf Amish jongeren hun traditionele levensstijl in voor een 'big city life' met alle gevolgen van dien. Ze trekken naar New York, waar ze kennismaken met het bruisende leven buiten de veilige hekken van hun gemeenschap. Op het einde van hun trip staan de jongeren voor een moeilijke keuze. Keren ze terug naar hun vertrouwde omgeving of breken ze voorgoed met hun oude levensstijl?

Elke dinsdag van 21.00 – 21.55u.

5/

Jon and Kate plus 8 

TLCjonandkatepluseight.jpg

De Gosselins zijn met hun tweejarige zesling en zesjarige tweeling allesbehalve een doorsnee gezin. 'Jon and Kate plus 8' brengt het dagelijkse leven van dit gezin in beeld: van schoolgaan tot verjaardagsfeestjes. Wij zijn alvast benieuwd hoe Jon en Kate het er met hun 8 schattigaards van af brengen.

Elke zondag van 18.30 – 19.20u.

TLC is vanaf 30 maart in Vlaanderen te zien omstreeks 17u. Je kan kijken via Telenet en Belgacom. Klik hier en zie wat de zender nog meer in de aanbieding heeft.

(Stagiaire Babette Debouver)