We love: de trouwjurken van Marie-Catherine Le Hodey

Gepubliceerd op 23 februari 2015 door ELLE België
We love: de trouwjurken van Marie-Catherine Le Hodey

cover

Op zoek naar een trouwjurk met een vleugje kant, een mooie blote rug of delicate materialen die je bewegingen sierlijk volgen? Maak kennis met ontwerpster Marie-Catherine Le Hodey, die al je stoutste trouwdromen waar maakt…

De knappe jurken van de ontwerpster zijn ontstaan uit unieke modellen, met de hand gemaakt in haar atelier in Brussel en vervaardigd uit in de eerste plaats zijde. Marie-Catherine Le Hodey houdt van de flexibiliteit van dit edele materiaal en alle mogelijkheden die de stof toelaat: chiffon, crêpe, doeken, tule, organza,…

Naast zijde ligt kant Marie-Catherine ook nauw aan het hart. Die haalt ze uit het noorden van Frankrijk of Italië en zorgt voor de vrouwelijke touch in haar ontwerpen.

De prijs van een lange trouwjurk op maat start vanaf € 2000. Meer over haar werk en haar persoonlijkheid kom je te weten op de blog Love & Tralala, waar eveneens ook een preview van haar nieuwe capsulecollectie op te zien is.

Meer info staat op de website van Marie-Catherine Le Hodey en winkelen kan in Chaussée de Waterloo 1226 in 1180 Brussel.

Foto’s: Elodie Deceuninck

(Stagiaire Kiënta Martens, via ELLE Belgique)