Fifty shades of grey, zo draag je het

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Fifty shades of grey, zo draag je het

fiftyshades.jpg

Mr. Grey domineert binnenkort ons beeldscherm, maar ook op straat is grijs niet weg te slaan. Saai? Allerminst! 

Terwijl de wereld wacht op de première van Fifty shades of grey, kruipen wij de kast in op zoek naar de leukste grijze combo's.  Voor een perfecte look komt het er op aan te spelen met verschillende tinten grijs en deze te combineren met verschillende materialen zoals leer of jeans. Stoere sneakers of zilveren juwelen werken de look af.

grey1.jpg
Ga voor een gezellige, maar stoere look en kies voor een lange of korte gebreide cardigan gecombineerd met een witte losse t-shirt en een skinny jeans of leren broek.

grey cape

Een alternatief voor de gezellige sweater is de oversized sjaal. Je kan het gemakkelijk zelf doen en het ziet er nog mooi uit ook.

grey2.jpg

Of ga voor de klassieke grijze broek. Gecombineerd met stoffen sneakers of zwarte pumps kan je deze look zowel aan op de werkvloer als op een feestje.
grey3.jpg

Ook de lange grijze jas is een treffer. Het is gemakkelijk te combineren en geeft je outfit onmiddellijk een chique touch. Werk je look eventueel af met een leuke muts en sneakers.

grey5.jpg

Probeer ook verschillende tinten grijs op elkaar en wissel materialen af. Zwart mag dan wel onze all-time favorite blijven, ook met grijstinten valt duidelijk heel wat te doen.

(Beeld: Pinterest, Stagiaire Babette Debouver)