HOW TO: wegkomen met gekleurde wenkbrauwen

Geüpdatet op 14 september 2013 door Isabelle
HOW TO: wegkomen met gekleurde wenkbrauwen

Alessia PrekopMake-up artiesten en kappers hebben het niet altijd gemakkelijk voor een collectie een bijhorende look te ontwikkelen. Gelukkig ligt de link in het geval van Alessia Prekop voor de hand: harde lijnen, van de creaties doorgetrokken naar haar en make-up. Een "kaal" hoofd en fluo wenkbrauwen? Klinkt verschrikkelijk, ziet er verrassend genoeg écht leuk uit. 

A
Kapsel: extreem strak haar, naar achter getrokken in een strenge scheiding. "Eigenlijk willen we onze modellen zo kaal mogelijk maken," legt hoofdkapster Chie Sato uit. "We trekken het loeistrak naar achter in een platte chignon." Hoe het ultragladde effect werd bekomen? "Ons geheimpje: visnetjes! We sprayen lak op het hoofd, leggen er een netje over en föhnen de hele boel. Het net voorkomt 'gefroezel': spiegelglad effect gegarandeerd!"

12345
Make-up: het draait allemaal om de wenkbrauwen, twee harde strepen die contrasteren met de rest van het zacht opgemaakte gezicht.Make-up artieste Kim Braun geeft ze nog een blauwe of roze kleur, een look die ze liefdevol 'futuristische punk' doopte. Wij zijn eigenlijk best fan van deze look!

1234