We love: een app voor verloren sleutels

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
We love: een app voor verloren sleutels

introlapa

Raak je ook altijd je sleutels kwijt? En geef je het al op na een zoektocht van uren tussen jouw garderobe? Frustrerend is dat. Maar dankzij LAPA is het een fluitje van een cent om jouw verloren spullen terug te vinden.

Wat? Een app gecreëerd om je verloren spullen terug te vinden, wat het ook moge zijn, speciaal voor degenen onder ons die er niets aan kunnen doen. Geen zorgen. Het overkomt de besten onder ons. LAPA helpt je graag verder.

Hoe werkt het? Download de gratis app (verkrijgbaar voor iPhone en Android), koop de LAPA gadget en kleef het aan je spullen, hangt het aan je sleutels of zelfs aan je huisdier!
Dankzij de 'Scan & Beep' kan je het verloren voorwerp bellen en staat de nabijheid op aangeduid. Je wordt via de safety mode gewaarschuwd wanneer je iets achterlaat, handig voor als je op stap gaat! Er is ook een last seen location functie beschikbaar, met een mapje waar je mooi kunt zien waar je je voorwerp ten laatste hebt achtergelaten. Ook mogelijk; op sociale media je vrienden laten meezoeken via sharing, als er goed nieuws is krijg je hiervan een notificatie. Dus voor allen onder ons die het niet kunnen laten om alweer iets kwijt te spelen is dit wellicht één van de handigste geschenkjes die je jezelf cadeau mag doen.
Verkrijgbaar: online te koop, en binnenkort ook in retail.

Meer info over de app vind je hier.

 

(Stagiaire Karima El bajaj)