5 tekenen dat je slechte seks hebt

Gepubliceerd op 3 januari 2015 door Britt Valkenborghs
5 tekenen dat je slechte seks hebt

[caption id="attachment_63347" align="aligncenter" width="600"]seks Girls[/caption]

Het leven is te kort om slechte seks te hebben. Aangezien de duidelijke tekenen van slechte bedprestaties soms niet lijken door te dringen, zetten wij ze hier op een rijtje. 

1. Alles staat in teken van zijn orgasme
Iemand anders verwennen kan best leuk zijn. Maar wanneer jullie vrijpartijen enkel en alleen in het teken staan van zijn genot, is het hoog tijd om daar komaf mee te maken. Hij is enkel met zichzelf bezig en beseft zelfs niet dat jij je 90% van de tijd verveelt? 1 woord: wegwezen.

2. De seks eindigt wanneer hij het hoogtepunt bereikt
Er zijn zelfs op batterij werkende hulpmiddelen die bevredigender zijn dan dat. Seks moet eindigen wanneer beide partners bevredigd zijn.

3. Hij denkt dat er iets mis is met jou, omdat het langer dan 5 minuten duurt om een climax te bereiken
Nee, er is helemaal niets mis met jou. Dit zegt meer over zijn onervarenheid, dan over jou.

4. Hij heeft geen idee waar je clitoris zich bevindt
En soms denk je dat het spel 'Waar is Waldo' nog makkelijker zou zijn voor hem. Bovendien negeert hij jouw overduidelijke aanwijzingen? Dan zal zijn gevoel voor — euhm — 'oriëntatie' wellicht nooit veranderen.

5. Geen voorspel
Soms vraag jij je af of het woord 'voorspel' eigenlijk wel in zijn woordenboek staat. Wanneer je hem duidelijk maakt hoe belangrijk voorspel is voor jou om een bevredigend seksleven te hebben, heeft hij er geen oren naar. Jammer, want voor de meeste vrouwen is het bedrijven van de liefde wel iets meer dan een puur mechanische daad. Dumpen die handel!