De beste “Blurred Lines” parodieën op het internet

Geüpdatet op 12 september 2013 door Christin Ho
De beste “Blurred Lines” parodieën op het internet

blurred lines

Een comeback van jewelste in 2013 met een catchy zomerhit dat platgedraaid werd en een videoclip met sexy modellen die zonder al te veel problemen halfnaakt hun ding deden, Robin Thicke zijn fans en tegenstanders vonden op hun beurt de tijd rijp om een parodie op heel dat overrated gebeuren neer te zetten.

1 #Definedlines
Drie studentes rechten uit Nieuw-Zeeland waren niet te spreken over de vrouwonvriendelijke en discrimerende lyrics en clip. Zij besloten niet als losgeslagen Femen-vrouwen te protesteren, maar maakten wel een hilarische versie van Blurred Lines met halfnaakte mannen voor de verandering.

http://www.youtube.com/watch?v=GOoZgEWKBfU#t=45

2 #Modcarousel
Het boylesque Amerikaanse trio van The Luminous Pariah werkten samen met vocalisten Caela Bailey, Sydni Deveraux en Dalisha Philips voor de topless versie 2.0 van Robin Thickes hit. “We maakten dit filmpje om aan te tonen dat zowel vrouwen en mannen in een positief daglicht kunnen gesteld worden,” zeggen ze. De mannen in G-strings krijgen we gratis en voor niets erbij!

3 #Fallon
Hoewel dit geen parodie is, zijn we verzot op Jimmy Fallon, Robin Thicke en The Roots die zich rot amuseren met een kazoos een speelgoedxylofoon en een melodica voor kinderen.

http://www.youtube.com/watch?v=YOZjaqHioro

4 #Tanlines
Dat alleen vrouwen zich zorgen maken over het onderhouden van hun zongebruinde lichamen weerlegt het komische duo MadMoni. “Does your sunburn hurt? Yeah does it hurt? Do you like it hurt?”

Bron: Sheknows