FADE TO GREY: deze sterrren gaan voor grijs

Geüpdatet op 24 april 2019 door Laure Vandendaele
FADE TO GREY: deze sterrren gaan voor grijs

grijshaarHier en daar een grijze haar? Niet alle vrouwen zetten de tegenaanval, gewapend met pincet en kleurshampoo, in. Meer nog, heel wat bekende vrouwen kiezen bewust voor een coupe 'Vijftig Tinten Grijs'.

Zou jij je huidige haarkleur inruilen voor zilvergrijze lokken? Deze beroemde vrouwen gingen de afgelopen jaren al overstag.

LEES OOK: OPI lakt vijftig tenten grijs

LEES OOK: Bizarre trend: gebleekte wenkbrauwen

1/

Jourdan Dunn

JourdanDunngrijs

Topmodel Jourdan Dunn zette in het begin van het jaar de schaar in haar lange lokken en ging voor een korte, blonde bob. Afgelopen weekend gaf het topmodel haar (opnieuw) lange haar een blauwgrijze make-over. Reden? Een weekendje feesten in Coachella, uiteraard. Haar granny hair met blauwe twist was echter van korte duur, twee dagen later werd mooie Dunn met paars haar gespot.

2/

Nicole Richie

NicoleRichiegrijs
Het haar van Nicole Richie kreeg intussen heel wat kleurspoelingen te verduren. Paars, roze en groen, niets is te gek voor de voormalige reality ster. In 2013 verscheen Richie met het ultieme, bijna witte granny hair op de rode loper van het MET Gala. Een groot verschil met de kaarsrechte blonde extentions waarmee we Nicole ooit leerden kennen.

3/

Zosia Mamet

zosiamamet
Girls-actrice Zosia Mamet zat de afgelopen maanden wel vaker in de kappersstoel. Nadat ze haar lange bruine haren inwisselde voor een blonde bob, besloot de Amerikaanse meer recent om voor een grijze coupe te gaan. Dat grijze haren een verouderend effect zouden hebben, gaat niet op bij de 26-jarige actrice. Meer nog, Mamet oogt met haar nieuwe kapsel zelfs jonger dan met de blonde bob van weleer.

4/

Kylie Jenner

KylieJennergrijs
Bruin, groen, zwart of blauw, het haar van Kylie Jenner kreeg de afgelopen jaren al heel wat verf over zich heen. Al was dat niet altijd naar de zin van haar omgeving. Halfzus Kim Kardashian was niet opgezet met het feit dat tienerzusje Kylie met blauwgroene lokken op de mooiste dag van Kims leven verscheen. Meer recent verving Kylie, die ook haar eigen hair extensions op de markt brengt, het kapsel met groene dip dye door lange grijze manen. Het experiment bleek echter van korte duur want de jongste Jenner telg kleurt intussen weer helemaal groen achter en rond de oren.

5/

Miley Cyrus

MileyCyrusgrijs

Miley Cyrus loopt zelden in de pas, ook niet wat kapselkeuzes betreft. De 22-jarige zangeres, die doorgaans als blondine door het leven gaat, liet zich in het verleden verleiden tot een korte zilvergrijze coupe. Wat ons betreft niet meteen haar beste look.

6/

Kelly Osbourne

KellyOsbournegrijs
De haarkleur van Kelly Osbourne schipperde de afgelopen jaren tussen knalroze en pastelpaars. Hoewel de dochter van Ozzy Osbourne vooral met vijftig tinten paars experimenteert, waagde de televisiester zich ooit eenmalig aan een grijze look.

7/

Lady Gaga

LadyGagagrijs
Het haar van Lady Gaga kleurde intussen al alle kleuren van de regenboog. Zo ook muizengrijs.

8/

Marina Lambrini Diamandis

marinadiamonds
De zangeres van Marina and The Diamonds is soms een brunette, dan weer even een blondine. Een poosje geleden ging de Britse voor een grijze kleurspoeling.