3 tips voor ochtendseks

Geüpdatet op 27 november 2014 door Christin Ho
3 tips voor ochtendseks

[caption id="attachment_5909" align="aligncenter" width="470"]ochtendseks Foto: Marie Claire France[/caption]

De onaangename eerste zonnestralen die je slaap verstoren, op de allerlaatste seconde opstaan en zien dat de koffiepot nog niet op tafel staat. Ons advies: Blijf in je bed want ochtendseks is de beste seks van de dag! Als jij één van de volgende excuses gebruikt om ’s morgens een lekkere stoeipartij te mijden dan komen onderstaande tips goed van pas om met een goed humeur naar je werk te vertrekken.

1 ’s Morgens is het altijd hectisch.
Om te kunnen genieten van ochtendseks, moet je uitgerust zijn. Verbreek de gewoonte dat je ’s morgens op je gsm je e-mails bekijkt in je bed. Lezen wat je taken van de dag zijn, maakt je alleen maar zenuwachtig. Waarom zet je je alarm niet vroeger op zodat je een extra uurtje tijd hebt voor een pleziertje ’s morgens?

2 Ik voel me ’s morgens niet sexy.
Neem een muntje en drink een slokje water om je adem te verfrissen. Of sla de hitsige kusfase over en maak hem duidelijk wat je wil. Neem het heft in eigen handen en overtuig hem tot een potje sexy potje ochtendgymnastiek.

3 Er is te veel licht ’s morgens.
Kaarslicht is sexy, maar sterk daglicht schrikt je af. Als je hem nog maar net hebt leren kennen en je voelt je nog niet zo op je gemak in zijn buurt, dan kan je ervoor kiezen om je lichaam te bedekken met beddengoed of verwelkom hem onder je tentenkamp van lakens. En na een tijdje zal je merken dat je je meer op je gemak voelt in zijn buurt en voor je het beseft lig je ’s morgens poedelnaakt te genieten van elkaars lichaam.

Bron: Women's Health