Hoe overleef je regen op je huwelijk?

Geüpdatet op 12 November 2014 door Isabelle Vander Heyde
Hoe overleef je regen op je huwelijk?

Regen op je huwelijk

Wat te doen als de mooiste dag van je leven ook de natste in jaren blijkt te zijn? Droog je tranen en laat de regen in bakken uit de hemel vallen, met deze tips creëer jij  het meest feeërieke huwelijk ooit. Zomerbruidjes zouden er bijna jaloers van worden…

1/

De locatie

regen huwelijk1

Probeer het slechte weer niet hardnekkig buiten te sluiten, maar zie het romantische potentieel van regenbuien in. Een locatie met grote ramen of -ideaal- een plastieken tent geven je een gezellig cocoon gevoel en leuke optische spelingen.

Regen huwelijk

2/
De look

regen huwelijk 2

Kunstig opgestoken kapsels en winterse buien: een drama. Gelukkig bestaan er ook mooie coupes die juist om natte, verfrommelde lokken vragen. Speels, handig én ultra sexy. Laat je inspireren!

3/
De fotograaf

regen huwelijk5

Geen romantische clichés bij zonsondergang voor jou. Boek een fotograaf die met pijpenstelen om kan gaan en geniet achteraf van je originele huwelijksbeelden.

Regen huwelijk 6

4/
Under my umbrella

Regen huwelijk 3

Onderschat de decoratieve waarde van een paraplu niet. Het ding beschermt je tegen de regen, maar blijkt ook ideaal als verlichting of vrolijke slinger.

5/
De details

regen huwelijk4

Vergeet de traditionele witte pumps en ga voor een stevig paar regenlaarzen, vang de druppels van je huwelijksdag op in een tijdcapsule, draag een maagdelijk witte regenjas,… Kortom: grappige details om sombere moods te verjagen!

Vergeet uiteraard geen vrolijke randanimatie te voorzien...

and