10 apps die je leven vergemakkelijken

Geüpdatet op 18 december 2020 door ELLE België
10 apps die je leven vergemakkelijken

10apps
10 apps om je leven net dat tikkeltje aangenamer te maken.

Sanebox

Heb je genoeg van al die reclame in je mailbox? Sanebox biedt je hiervoor de beste oplossing! Deze app rangschikt je mails van belangrijk tot minder belangrijk, waardoor je een mooi overzicht krijgt over je mails.

Netflix

Deze unieke app is handig voor mensen die vaak reizen met openbaar vervoer of die naar iets anders willen kijken dan zijn of haar huisgenoten ... Met een maandelijks abonnement kun je al je favoriete series overal online bekijken.

Isleep

Voor alle piekeraars en stresskippen onder ons die de slaap moeilijk kunnen vatten is dit een geschenk uit de hemel. Met deze gratis app val je ongetwijfeld snel in slaap en blijf je ook de hele nacht slapen. Je kunt kiezen uit verschillende muzieklijsten die je slaperig maken.

 Big Day – Event countdown

Deze app telt samen met jou af naar leuke feestjes, festivals en vakanties. De app zit vol met grafische effecten en animaties en je kunt je eigen foto’s instellen om het nog persoonlijker te maken. Vanaf de app kun je ook dingen op facebook plaatsen om het met je vrienden te delen. Voor maar 89 cent kun jij ook op een leuke manier aftellen naar grote gebeurtenissen.

 NMBS-app

Met deze app kan je bijna alle vertragingen, stakingen en afgeschafte treinen ontlopen, en als je toch op zo een trein zit kun je deze app raadplegen voor een alternatieve route. Daarnaast verschijnen ook de verdere mogelijkheden voor na uw reis zoals bus en metro.

 Nail art step by step

Met deze app hoef je niet meer naar de schoonheidsspecialiste om je nagels te laten lakken. Vanaf nu kan je dit zelf met de nail art step by step. Honderden toffe nail designs zijn terug te vinden in deze app en daarnaast nog vele tips.

 Net-à-porter

Met deze online shoppingapp kan je sneller, gemakkelijker en enthousiaster shoppen. Meer dan 350 merken zijn terug te vinden en als je nog niet genoeg geld bij elkaar gekregen hebt, kan je de mooiste stuks bewaren op een wish-list. Online shoppen was nog nooit zo gemakkelijk.

Pinxter

Voor eeuwige twijfelaars bij het shoppen is dit de perfecte app. Je laadt een foto op waarop de  'Pinxtergemeenschap' kan stemmen of ze voor of tegen de koop zijn. Uiterst handig als je alleen gaat winkelen en nood hebt aan een second opinion.

Snapguide

Mensen met twee linkerhanden zullen dol zijn op deze gratis app. Voor al diegenen die op pinterest en andere sites gerechten 'liken' emaar geen enkel idee hebben hoe ze eraan moeten beginnen kan deze app hulp bieden.

Evernote

Evernote helpt je om van alle lijstjes, groot of klein, iets leuk te maken. Voor de echte die-hard lijstjes fans is dit de ideale app om alles samen te bundelen. Ze is gratis en overal, via alle mobiele applicaties, toegankelijk.

(stagiaire Laura Németh)