4 mythes over mannen ontkracht

Geüpdatet op 3 september 2013 door Christin Ho
4 mythes over mannen ontkracht

[caption id="attachment_5198" align="aligncenter" width="520"]mythe1 Foto: GQ[/caption]

Wij vrouwen gaan er dikwijls van uit dat we alles weten, maar zo af en toe moeten we toegeven dat we het mannelijke brein nog niet al te goed kennen. Zo blijken onderstaande ‘feiten’ over mannen mythes te zijn.  

Mythe #1: Mannen willen altijd seks
Via alle mogelijke kanalen wordt de boodschap aan vrouwen gegeven dat mannen zoals Russell Brand zijn en altijd seks willen. Wanneer onze partner last heeft van een lage libido, wordt er van ons verwacht dat we bang of verward moeten zijn. Maar in de realiteit verkiezen zij slapen boven vrijen. Soms hebben mannen meer zin om te eten of om videospelletjes te spelen. Andere keren willen ze de luierik uithangen. M.a.w. mannen en vrouwen komen precies wel van dezelfde planeet. Hebben jullie af en toe ook zin om in jullie joggingbroek in de zetel te hangen? Doen, YOLO!

Mythe#2: Mannen zijn emotieloze robotten
Ook al lijkt hij emotieloos, dit betekent nog niet dat hij geen emoties heeft. Elk geslacht heeft verschillende denk- en gedragspatronen, maar alle mensen zijn kwetsbare wezens. Probeer uit te vissen hoe hij in elkaar zit.

Mythe#3: Mannen willen alleen daten met een sexy vrouw
Echte mannen vallen op echte vrouwen met interesses. Ze hebben respect voor slimme en machtige vrouwen. Een partner die constant zijn jas over onze schouders heen glijdt als we het koud hebben of samen met jou je wekelijkse agenda overloopt, is niet sexy. Huur dan liever een babysit in als je niets zelf kan!

Mythe#4: Mannen willen niet knuffelen
Onzin. Iedereen wil geknuffeld worden. Misschien is hij geen knuffelbeer, maar hij vindt het zeker en vast oké dat je in zijn armen wil liggen.

Bron: Yourtango

LEES OOK: Ook mannen zijn onzeker over hun lichaam