4 romantische Amerikaanse adresjes voor kattenlovers

Geüpdatet op 23 augustus 2013 door Christin Ho
4 romantische Amerikaanse adresjes voor kattenlovers

kat5
Foto: BuzzFeed

Na de app voor kattenliefhebbers met de nodige miauwkes en sissen, zijn er tegenwoordig ook hotspots wereldwijd te vinden waar baasjes 1001 foto’s van hun pluizenbol bovenhalen om de hele avond te discussiëren over hun favoriete ligpositie. Ben jij single en op zoek naar een metgezel voor je huisdier? Volgende adresjes in Amerika zijn ook goed voor de purr-fecte romantische date.

1/

1149015_695352817144813_1894292358_n

1 Kattenmuseum van San Francisco
Tijdelijke exposities, waar je niet alleen meer leert over beroemde katten in films, maar ook over hun rol in kunstwerken en geschiedenis.

2/

kat2
Foto: BuzzFeed

2 Internationale Filmfestival van Kattenvideo’s Brooklyn
Neen, dit is geen grap! Het Internationale Filmfestival van Kattenvideo’s gaat op zoek naar de beste filmpjes waarin katten de baas spelen. Onze favoriet? The Great Catsby

3/

kat3

3 Katvriendelijke vakantie
Dankzij Pets Welcome wordt het mogelijk om met z’n drietjes op reis te gaan in Amerika. Zoek een katvriendelijk hotel uit. Spijtig genoeg mag je troeteldier niet mee op de paardenmolen in Disneyland, maar hier en in andere pretparken kan je wel terecht bij een catsit.

4/

kat4

4 Maak kennis met de Algonquin kat
Ter nagedachtenis van Matilda de poes die onderdak en eten zocht in het Algonquin hotel in New York in de jaren 1930, loopt er altijd een Matilda rond in het hotel. De kattenliefde van het hotel is zo extreem dat er elk jaar een verjaardagsfeestje voor haar wordt georganiseerd. Op zoek naar een luisterend oor? Matilda hoort het graag: matildaalgonquincat@algonquinhotel.com.

Bron: Your Tango