De 5 pijnlijkste manieren om iemand te dumpen

Geüpdatet op 15 juli 2014 door Britt Valkenborghs
De 5 pijnlijkste manieren om iemand te dumpen

dumpenIemand dumpen (of gedumpt worden) is nooit fijn. Toch maakt de manier waarop vaak het verschil. Hier zijn de 5 ergste manieren om iemand te dumpen, gerangschikt van minst erg, tot ergst. 

dumpentelefoon5. Aan de telefoon, of via SMS
Tenzij je een geldig excuus hebt —bijvoorbeeld een lange afstandsrelatie, is iemand dumpen aan de telefoon echt not done. Het maakt de relatiebreuk alleen maar pijnlijker.

1/

dumpen
Carrie in Sex and the City

4. Via de post-it
Wat is er erger dan thuiskomen in een leeg huis/appartement? Juist, thuiskomen in een leeg huis, met een pijnlijke boodschap op een post-it die aan de koelkast hangt.

2/

dumpen

3. Op een verjaardag
Een relatiebreuk als het ergste verjaardagscadeau ooit, het is mogelijk. Waarom deze manier zo hoog staat in ons lijstje van ergste dumpmethodes? Omdat de gedumpte persoon er jaar na jaar aan herinnerd wordt. It’s your party and you’ll cry if you want to!

3/

dumpen

2. Via Facebook
Via een tussenpersoon breken met iemand is ontzettend 2005! Tegenwoordig lossen we dat met Facebook. Niets is makkelijker dan plots je Facebook status aan te passen naar single. Toegegeven, deze makkelijke oplossing klinkt aantrekkelijk, maar is eigenlijk écht harteloos. 

4/

dumpen

1. Hem/haar laten staan aan het altaar
De mooiste dag van je leven die plots in een nachtmerrie verandert, we wensen het niemand toe.