De 6 meest bizarre echtscheidingen

Gepubliceerd op 15 augustus 2013 door Christin Ho
De 6 meest bizarre echtscheidingen

[caption id="attachment_4043" align="aligncenter" width="517"]echtscheiding The Break-Up (2006)[/caption]

Ben jij je partner beu? Bedenk dan de meest bizarre reden om te scheiden. Althans, dat deden volgende stelletjes. Een papegaai met een grote mond, een verslaafde gamer of een bemoeizieke schoonmoeder. Het kan echt allemaal!

Gamer in hart en nieren
Een Chinees koppel besliste uit elkaar te gaan, de vrouw kon immers niet verdragen dat haar man liever de hele dag videospelletjes speelde in plaats van huishoudelijke taken uit te voeren.

Overspelige papegaai
Denk twee keer na voor je een papegaai in huis haalt. In Amerika kostte deze zet een man zijn huwelijk. Het troeteldier herhaalde zijn lievelingswoorden ‘scheiding’ en ‘even geduld’ maar al te graag tot ergernis van de echtgenote, die concudeerde dat haar man een verhouding had.

Oude liefde uit de sloot halen
Ook mensen van bijna honderd jaar blijven ons verrassen. Een 99-jarige Italiaan ontdekte dat zijn vrouw zestig jaar geleden liefdesbrieven schreef naar haar toenmalige minnaar. Reden genoeg om als oudste gescheiden koppel ter wereld een plaatsje te krijgen in The Guinness Book of Records.

Mamma mia
Italiaanse mannen zijn verkocht aan hun moeders, maar één bruidegom ging zo ver dat hij zijn moeder mee op huwelijksreis nam! Gevolg: de bruid vroeg drie weken later de scheiding aan.

Smetvre-selijk
Een Duitse vrouw diende na 15 jaar de scheidingspapieren in nadat ze tot besef kwam dat haar partner Mr. Proper bleek te zijn. Ze kookte van woede toen hij uit het niets een muur sloopte en opnieuw bouwde omdat de muur zogezegd te vuil was.

Gebrek aan seks
In Frankrijk veroordeelde de rechter een man, die zijn vrouw al 20 jaar niet met de juiste trucs kon plezieren in bed, tot een geldboete van 12.000 Euro.

Bron: Telegraaf