De beste Amazon gadgets voor een stijlvolle en vlotte vliegreis

Geüpdatet op 15 maart 2024 door Sofie Kegelaers
De beste Amazon gadgets voor een stijlvolle en vlotte vliegreis Getty Images

Of je nu een frequent flyer bent of nog maar enkele keren voet zette in een vliegtuig, het hele gebeuren brengt meestal wel wat stress met zich mee. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van handige gadgets die je reiservaring kunnen verbeteren. Van zijden slaapmaskers tot hightech vertaalcomputers, Amazon verkoopt een assortiment aan handige gadgets die je vliegreis niet alleen super trendy, maar ook veel efficiënter maken.

Dit zijn volgens ons de tien beste Amazon gadgets (lees: geen prullaria, wel praktische spullen die je écht kan gebruiken) voor een stijlvolle en vlotte vliegreis.

1. Eono Digitale Bagageweegschaal

Van alle gadgets die op Amazon worden aangeboden, is een digitale bagageweegschaal misschien wel het handigst. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren strikte bagagelimieten en rekenen extra kosten wanneer je bagage het toegestane gewicht overschrijdt. Met dit kleine item kan je dus direct nagaan of je bagage het juiste gewicht heeft. Zo voorkom je dat je moet bijbetalen, of erger: dat je je bagage - onder toeziend oog van omstaanders - moet openen om er spullen uit te nemen.

Amazon-gadgets

SHOP HIER

2. Pinch Provisions Travel Kit

Pinch Provisions staat bekend om zijn slimme, compacte en handige kits die belangrijke items bevatten voor alledaagse noodgevallen. Specifiek voor reizigers biedt het merk de perfecte oplossing: de Pinch Provisions Travel Kit. Deze kit zit verpakt in een veganistische lederen etui en bevat 18 reisbenodigdheden, waaronder een verstelset, een veiligheidsspeld, een oogmasker, een nagelknipper, een telefoon- en tablethouder, gezichtsdoekjes en een anti-rimpelspray. Zo ben je telkens voorbereid op elke situatie, waar je ook bent.

Amazon-gadgets

SHOP HIER

3. Twelve South AirFly SE Bluetooth-zender

Met de Twelve South AirFly SE Bluetooth-zender wordt reizen een naadloze en draadloze ervaring. Deze slimme gadgets stellen gebruikers in staat om hun persoonlijke hoofdtelefoons of oortjes draadloos te verbinden met Bluetooth-apparaten, zoals het vliegtuigentertainmentsysteem. Nog beter? Het apparaat kan audio splitsen naar twee sets hoofdtelefoons of oortjes. Zo kan je makkelijk met z'n tweeën naar dezelfde film kijken op slechts één scherm.

 

Amazon-gadgets

SHOP HIER

4. Slip Silk Frequent Flyer Reisset

De Frequent Flyer Reisset van Slip Silk bevat een mondmasker, oogmasker en nekkussen, allen gemaakt van moerbeizijde oftewel de hoogwaardigste zijdesoort die je maar kan vinden. Met deze perfecte aanvulling op je reisaccessoires kom je gegarandeerd fris en uitgerust aan op je bestemming.

 

Slip-Silk-Frequent-Flyer-Reisset

SHOP HIER

5. Apple AirTag

Er is niets vervelender dan iets kwijtraken, maar met behulp van de Apple AirTag hoef je nooit meer lang te zoeken. Je kan ze vastmaken aan je sleutels of in één van je tassen stoppen en vervolgens aan je iPhone of iPad koppelen. Ze verschijnen dan automatisch op de kaart in de ‘Zoek mijn’-app op je toestel, waar je ook kunt zien waar je andere Apple-toestellen zijn en waar je vrienden en familie zich bevinden.

Amazon-gadgets

SHOP HIER

6. BAGSMART Packing Cubes

Packing cubes zijn hét geheime wapen van iedere efficiënte reiziger. Deze handige organizers helpen je om je kleding, schoenen en toiletartikelen eenvoudig van elkaar te scheiden en te ordenen in je koffer. Op die manier blijft je bagage netjes, en dat de hele reis lang.

Bekijk hier onze tips voor het inpakken van je bagage: Je reiskoffer efficiënt inpakken, dat doe je zo!

 

 

Amazon-gadgets-vliegreis

SHOP HIER

7. EPICKA Internationale Reisstekker

Veel landen maken gebruik van verschillende soorten stopcontacten, waadoor het vaak een uitdaging is om een oplaadpunt te vinden dat compatibel is met je electronica. Door een internationale reisstekker mee te nemen, kan je gerust zijn dat je altijd toegang hebt tot stroom, ongeacht de bestemming. Deze handige tool past zich aan aan de stopcontacten van meer dan 150 landen over de hele wereld. Het is dus een essentieel reisaccessoire voor mensen die vaak internationaal reizen.

 

Internationale-Reisstekker

SHOP HIER

8. Depoza Reisflesjes voor Toiletartikelen

Dankzij deze handige siliconen reisflesjes hoef je nooit nog na te denken over de toegelaten hoeveelheid vloeistoffen in je handbagage, en of je ze wel op de juiste manier hebt verpakt. De Depoza Reisflesjes voldoen aan de 100 milliliter TSA-regel en mogen telkens mee aan boord. Ze hebben een wijde hals, waardoor ze gemakkelijk te vullen zijn en je geen gebruik hoeft te maken van lastige trechters.

 

Amazon-gadgets-vliegreisSHOP HIER

9. Samsonite TSA-kofferslot

Een TSA-kofferslot is een essentieel accessoire voor iedere reiziger die zijn bagage wil beschermen tegen ongeautoriseerde toegang tijdens de reis. Het slot is goedgekeurd door de Transportation Security Administration (TSA) in de Verenigde staten, wat wil zeggen dat veiligheidsinstanties op de luchthaven je koffer, wanneer die onderworpen wordt aan een extra controle, kunnen openen met een speciale loper zonder ze te beschadigen.

 

 

Samsonite-TSA-KofferslotSHOP HIER

10. Pocketalk S Translator

De Pocketalk S Translator opent met één druk op de knop letterlijk een wereld aan gesprekken.  Het apparaat kan maar liefst 82 verschillende talen onmiddellijk vertalen, en dat in twee richtingen. Ook is de Pocketalk S Translator uitgerust met een vertaalcamera, waardoor je bijvoorbeeld Japanse, Chinese en Koreaanse karakters eenvoudig kan omzetten naar geschreven tekst. Met de ingebouwde simkaart kan je je Pocketalk in meer dan 125 landen gebruiken zonder extra kosten.

Amazon-gadgets-vliegreis

SHOP HIER