Ontdek de supersnelle beautyroutine van actrice Emma Moortgat

Gepubliceerd op 20 februari 2024 door Lore Ginneberge
Ontdek de supersnelle beautyroutine van actrice Emma Moortgat Justin Paquay

Emma Moortgat staat bekend om haar spontane uitstraling en natuurlijke flair. Ze hopt van fotoshoot naar filmset en laat ondertussen zien hoe je snel én stijlvol de dag door kunt komen. Samen met Sisley, een merk dat we allemaal kennen voor zijn luxe huidverzorging en make-up, laat Emma zien dat je met een paar slimme beautytrucs zowel tijd kunt besparen als er geweldig uit kunt zien.

Ze deelt met ons dat het geheim van een frisse en stralende look ligt in een perfect verzorgde huid. Door te kiezen voor essentials van Sisley, toont ze aan dat het mogelijk is om een gezonde huid en een perfecte teint snel te combineren. Voor Emma zijn een paar zorgvuldig gekozen producten. Ze geeft de voorkeur aan lichte texturen en multitasking-ingrediënten, zelfs als ze haast heeft in de ochtend.

Justin Paquay
Justin Paquay

Maar hoe bereidt Emma zich voor op haar drukke dagen? Ontdek de stappen en producten die de actrice dagelijks gebruikt om haar huid te verzorgen.

1. Lotion Tonique aux Fleurs: Emma begint met het verfrissen en voorbereiden van haar huid met deze zachte tonic. Rijk aan extracten van roos, korenbloem en toverhazelaar, kalmeert het, verstevigt, en bereidt de huid voor op de volgende verzorgingen, terwijl het haar een stralende glow geeft.

Lotion Tonique aux Fleurs, Sisley
Lotion Tonique aux Fleurs, Sisley

Shop hier

2. Sérum Hydratation-Intense: dit serum is Emma's geheim voor diepe en langdurige hydratatie. De innovatieve formule, gebaseerd op natuurlijke extracten, dringt snel door om de huid te revitaliseren en voller te maken, waardoor fijne lijntjes worden gladgestreken en de teint wordt verhelderd.

serum sisley emma moortgat
Sérum Hydratation-Intense, Sisley

Shop hier

3. Soin Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire: om tekenen van vermoeidheid te bestrijden en de blik te verhelderen, brengt Emma deze specifieke verzorging aan. Verrijkt met Zwarte Rozenwater en plantenextracten, hydrateert, verzacht en revitaliseert het de oogcontour, waardoor de verschijning van donkere kringen en wallen wordt geminimaliseerd.

Soin Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire
Soin Fluide Contour des Yeux à la Rose Noire, Sisley

Shop hier

4. Crème de Jour All Day All Year: deze crème werkt als een beschermend schild tegen externe agressies. Het biedt bescherming tegen UVA en UVB, vervuiling en vrije radicalen, terwijl het de huid de hele dag door hydrateert. Emma waardeert het voor z'n vermogen om de jeugdigheid van de huid te bewaren.

Crème de Jour All Day All Year
Crème de Jour All Day All Year, Sisley

Shop hier

5. Fond de Teint Phyto-Teint Perfection: voor een perfecte en natuurlijke teint gebruikt Emma deze foundation. Zijn lichte en langhoudende textuur zorgt voor een aanpasbare dekking terwijl de huid kan ademen. Soft-focus pigmenten vervagen imperfecties, en bieden een gladde en uniforme maar stralende afwerking.

Emma Moortgat Sisley
Fond de Teint Phyto-Teint Perfection, Sisley

Shop hier

6. Phyto-Cernes Éclat: deze concealer verlicht onmiddellijk en vermindert donkere kringen, dankzij zijn lichtreflecterende pigmenten en kalmerende plantenextracten. Emma brengt het aan voor een uitgeruste blik, zelfs na lange dagen.

Emma Moortgat Sisley
Phyto-Cernes Éclat, Sisley

Shop hier

7. Phyto-Blush Twist: deze gemakkelijk aan te brengen en uit te blenden blush geeft Emma's gezicht een frisse kleur en een onmiddellijke gezonde gloed. De formule bevat natuurlijke oliën die de huid hydrateren.

Phyto-Blush Twist, Sisley
Phyto-Blush Twist, Sisley

Shop hier

8. Ombre Éclat Liquide: om haar ogen in de verf te zetten, kiest ze voor deze vloeibare oogschaduw die het gebruiksgemak combineert met de afwerking van een poeder. De formule biedt een intense kleur die de hele dag blijft zitten, en dat met één swipe.

Ombre Éclat Liquide Emma Moortgat Sisley
Ombre Éclat Liquide, Sisley

Shop hier

9. Phyto-Sourcils Fix: Emma shapet en fixeert haar wenkbrauwen met deze gel. Het biedt een natuurlijke hold terwijl het de wenkbrauwen voedt met zijn formule verrijkt met provitamine B5.

Phyto-Sourcils Fix, Sisley
Phyto-Sourcils Fix, Sisley

10. Phyto-Rouge Shine: de laatste stap van haar routine, deze lippenstift combineert glans, verzorging en levendige kleur. Verrijkt met hyaluronzuur en jojobaolie, hydrateert en verzacht het de lippen, terwijl het een stralende kleur biedt die haar glimlach verhoogt.

Phyto-Rouge Shine, Sisley
Phyto-Rouge Shine, Sisley

Shop hier

Dankzij deze minimalistische routine slaagt Emma Moortgat erin haar natuurlijke schoonheid te benadrukken, klaar om haar drukke agenda met maximale zelfvertrouwen aan te gaan.