Getest: deze budget mascara geeft dramatisch lange wimpers

Geüpdatet op 5 februari 2024 door Lore Ginneberge
Getest: deze budget mascara geeft dramatisch lange wimpers Launchmetrics Spotlight

Als beauty-enthousiasteling ben ik constant op zoek naar producten die niet alleen een interessante belofte hebben, maar deze ook waarmaken. De nieuwe Kruidvat Lash Lifting Lengthening Mascara belooft veel: lange, gelifte en gekrulde wimpers - en dat allemaal onder €10. Natuurlijk was ik benieuwd of deze mascara echt de verwachtingen kon waarmaken.

Toegegeven, bij het zien van het eenvoudige, rechte borsteltje was ik sceptisch. Maar na één laagje van deze mascara zie ik mijn wimpers bijna verdubbelen. En dat terwijl mijn wimperhaartjes mooi gescheiden blijven. Dit is een groot pluspunt, want veel mascara's beloven wel volume en lengte, maar eindigen vaak met klontjes - of nog erger, kleverige 'spinnenpoten'.

Een ander voordeel? De duurzaamheid van de mascara! Da ene laagje blijft de hele dag goed zitten, zonder te vlekken af te geven. Handig voor wie geen waterproof mascara wil, maar geen tijd heeft om gedurende de dag touch-ups te doen.

De finish van de mascara is prettig; hij is niet plakkerig en brengt makkelijk aan. Het lijkt erop dat de formule met bamboevezels en het Widelash wimperverbeterend complex niet alleen zorgt voor een verlengend effect, maar ook je wimpers verzorgt en sterker maakt. De flexibele borstel maakt het aanbrengen eenvoudig en zorgt ervoor dat elke wimper wordt meegenomen, van wortel tot punt.

Voor een prijs van €6,99 biedt deze mascara van Kruidvat een goed resultaat. Het is een fijn idee dat je voor zo'n schappelijke prijs een product kunt krijgen dat zowel de lengte als de gezondheid van je wimpers ten goede komt.

KRUIDVAT LASH LIFTING LENGTHENING MASCARA
Kruidvat Lash Lifting Lengthening Mascara

Shop hier

Conclusie? De Kruidvat Lash Lifting Lengthening Mascara is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een budgetvriendelijke mascara die doet wat hij belooft. Hij biedt een mooi resultaat zonder de hoge kosten van een salonbehandeling en verzorgt tegelijkertijd je wimpers. Een aanrader voor wie mooie, lange wimpers wil zonder te veel uit te geven.