Vergeet Barbie en Ken – dit wordt hét Halloweenkostuum voor koppels in 2023

Gepubliceerd op 9 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Vergeet Barbie en Ken – dit wordt hét Halloweenkostuum voor koppels in 2023

Dacht je dat Barbie en Ken het trending koppel waren voor Halloween? Dat is buiten Taylor Swift en haar nieuwe beau Travis Kelce gerekend.

Taylor Swift & Travis Kelce Halloweenkostuum

Sinds Taylor Swift gespot werd op een Kansas City Chiefs-wedstrijd om de American football-tight end Travis Kelce te supporteren, is iedereen in de ban van het duo. Dat spreekt niet alleen uit de vele social mediaposts die 'bewijzen' dat Taylor en Travis aan het daten zijn, maar ook uit recente Google-zoekopdrachten. De afgelopen week steeg niet alleen het aantal zoekopdrachten naar de Taylor en Kelce's dating geruchten,  maar ook naar Halloweenkostuums van Travis en Taylor werd massaal gezocht. Music Industry How To spreekt zelfs van stijgingen tot 629% voor zoekopdrachten als 'Taylor Swift and Travis Kelce costume'. Als dat niet wijst op de populariteit van dit koppel voor Halloween 2023...

Halloween travis Kelce Taylor Swift
Getty Images

Wat maakt deze combinatie zo aantrekkelijk? Taylor, met haar signature rode lipstick en blonde pony, en Travis, met zijn sportieve uitstraling, vormen samen een duo dat rijk is aan kostuummogelijkheden.

De samensmelting van sport en sterrendom

De vermeende relatie tussen Taylor Swift en Travis Kelce lijkt een perfecte storm voor media-aandacht. Kelce nodigde Swift uit voor een van zijn wedstrijden nadat hij haar had zien optreden, en sindsdien zijn de geruchten niet meer te stoppen. Beide sterren blijven vrij terughoudend over hun status en volgens bronnen is het nog "super, super pril" en hebben ze "gewoon plezier".

De Swift & Kelce-factor

Hoewel sportwebsites als Fox Sports benadrukken dat Travis Kelce al een publiekslieveling was voordat Swift op het toneel verscheen, is de impact van de Swifties ongezien. Het is duidelijk dat Taylor en Travis' gecombineerde sterrenkracht een nieuwe dimensie toevoegt aan zowel de sport als de entertainmentbusiness. Dit dynamische duo heeft het gokken in de NFL veranderd en trekt zelfs nieuwe kijkers aan, waardoor hun invloed verder reikt dan hun individuele carrières.