Wie zijn de vrouwen van de Rode Duivels

Geüpdatet op 28 januari 2016 door ELLE België
Wie zijn de vrouwen van de Rode Duivels

diablesrougesWe hadden het op voorhand niet verwacht maar goed, we houden van onze Rode Duivels. Zeker nu de 2-1 overwinning tegen Algerije nog nazindert. Maar we zijn lang niet de enige vrouwen met een boon voor het voetballend heerschap. Achter elke sterke speler staat immers een sterke, hoog gehakte en mooi gecoiffeerde 'WAG'. Wie zijn de wives and girlfriends van onze nationale helden? De voetbalvrouwen op een rij.

(LV) via Marie Guérin, ELLE Belgique

1/

VicentCarlaKompany
Vincent Kompany (28) trouwde in 2011 met de mooie Britse Carla. Het paar heeft een dochter Sienna (4jaar) en een zoon Kai. (bijna 1 jaar)

2/

lEdenHazardvrouw

Lolbroek Eden Hazard (23) stapte in 2012 in het huwelijksbootje met Natacha Van Honacker. Het koppel heeft samen twee zoontjes, Yannis en Leo.

3/

DanielVanBuyten
Met zijn 36 jaar is Daniel van Buyten  de oudste Rode Duivel. Hij is al jaren getrouwd met Céline, het koppel heeft twee kinderen: Lou-Ann (bijna 4 jaar) en zoon Lee-Roy. (2)

4/

rafaella-szabo-108794Axel Witsel (25) deelt de lakens (maar niet voor de wedstrijd!) met verloofde Rafaella Szabo, een mooie Roemeense met een voorliefde voor het maken van selfies. (check haar Twitter-pagina)

5/

MarcWilmots

Katrien Lambeets is sinds 1996 getrouwd met trainer Marc Wilmots. Ze is tevens zijn advocate.

En de rest?