5 sexy boeken waar je het plots wel héél heet van krijgt

Gepubliceerd op 3 juli 2023 door Daphne Dorgelo
5 sexy boeken waar je het plots wel héél heet van krijgt

Oe-la-la! Bereid je voor om in vuur en vlam te staan, want deze sexy verhalen die trending zijn op TikTok hebben de kracht om je bloed sneller te laten stromen.

Merci TikTok, om ons alweer te voorzien van de inspiratie waarvan we niet wisten dat we het zochten. Met #Booktok heeft het platform al vaak boeken terug gebracht naar de bestsellerlijsten en nieuwe auteurs succesvol gelanceerd. Maar een genre in het specifiek trok onze aandacht: #Spicytok. Onder deze hashtags vind je namelijk wel héél pittige romantiek, young adult en fantasy verhalen. Nieuwsgierig? We zochten 5 #Spicytok boeken bij elkaar die je wil hebben gelezen

The Deal - Elle Kennedy

Dit boek is een van de populairste new adult romance boeken en ook een van de meest populaire spicy Booktok boeken die nu trending zijn. Het is immers zo'n vertederend verhaal! Het gaat over Hannah Wells, een meisje dat eindelijk iemand heeft gevonden die haar opwindt. Maar terwijl ze misschien zelfverzekerd is op alle andere gebieden van haar leven, draagt ze een volle lading bagage met zich mee als het gaat om verleiding. Als ze de aandacht van haar grote liefde wil trekken, zal ze uit haar comfortzone moeten stappen en ervoor moeten zorgen dat hij haar opmerkt, zelfs als dat betekent dat ze de irritante, kinderachtige captain van het hockeyteam, Garrett Graham, bijles moet geven in ruil voor een nepdate.

The Deal, Elle Kennedy, €18,45

Shop hier

Icebreaker - Hannah Grace

Wedden dat je dit boek binnen een paar dagen uitgelezen hebt? Het verhaal houdt je namelijk geboeid van begin tot eind. Het gaat over een competitieve kunstschaatser en de aanvoerder van het hockeyteam die worden gedwongen om samen een ijsbaan te delen. Niets kan Anastasia Allen tegenhouden om haar dromen achter na te gaan in het competitieve kunstschaatsteam, zelfs niet Nate Hawkins, de aanvoerder van het hockeyteam. Wanneer Anastasia's schaatspartner een onzekere toekomst tegemoet gaat, zal ze wellicht moeten vertrouwen op Nate om haar kans te grijpen. De vonken vliegen eraf!

Icebreaker, Hannah Grace, €10,99

Shop hier

From Blood and Ash - Jennier L. Armentrout

Wil je graag een fantasy boek lezen? Probeer deze eens. Het verhaal gaat over Poppy, een meisje dat nooit de controle gehad over haar eigen leven. Als de Maagd rust de toekomst van het koninkrijk op haar schouders en ze moet onaangeroerd en eenzaam blijven tot de dag van haar Opstijging. Maar wanneer Hawke de positie van haar Koninklijke Garde inneemt, begint ze haar plicht en het verlangen dat hij in haar heeft ontwaakt in twijfel te trekken. Terwijl de spanningen onder de Desenters toenemen en aanvallen op het koninkrijk toenemen, loopt Poppy het risico om de goden te teleurstellen, haar lotsbestemming te verloochenen en mogelijk haar leven of haar hart te verliezen.

From Blood and Ash, Jennier L. Armentrout, €26,95

Shop hier

Bliss Club: Sex Tips for Creative Lovers - Jüne Piā

Geweldig, eindelijk een boek over het ontdekken van seksualiteit, zónder de traditionele normen van penetratie. Dit gebeurt aan de hand van geïllustreerde schema's die ons begeleiden op de vele paden van plezier. Met een inclusieve en respectvolle benadering spreekt de Instagram-sensatie voor iedereen: vrouwen, mannen, non-binaire personen, hetero's, homo's, biseksuelen, transgenders en meer.

Bliss Club: Sex Tips for Creative Lovers, Jüne Piā, €16,51

Shop hier

The Spanish Love Deception- Elena Armas

Zin in wat office romance? Dit boek lees heerlijk weg door de typische stijlfiguren. Er is namelijk Catalina Martin die absoluut niet alleen opdagen op het huwelijk van haar zus, vooral niet met haar ex aanwezig samen met zijn nieuwe verloofde. Aan de andere kant wil ze ook niet ingaan op het aanbod van haar collega om naar Spanje te reizen en daar te doen alsof ze zijn nepvriendin is. Toch lijkt het erop dat ze geen andere keuze heeft dan het toneelspel mee te spelen.

The Spanish Love Deception, Elena Armas, €12,95

Shop hier