Terugblik: het beauty-event van ELLE x Clinique

Gepubliceerd op 31 mei 2023 door ELLE Partner Foto’s: Gabriel Lelievre
Terugblik: het beauty-event van ELLE x Clinique

Dit was hét beauty-event waar je woensdag 10 mei aanwezig moest zijn. Clinique nodigde de lezeressen van ELLE België uit voor een leuk moment van selfcare en ontdekking in het Waasland Shopping Center van Sint-Niklaas. We geven je een klein overzichtje van deze dag, die volledig in het teken van beauty stond!

TIPS VAN DE EXPERTS

Op woensdag 10 mei was het Clinique Lab van 10 tot 18 uur te vinden voor de hoofdingang van het shoppingcenter van Sint-Niklaas. Het Hydration Lab van Clinique, gehuld in een mooie poederroze kleur, bleef niet onopgemerkt. Met vriendinnen of familie konden de deelneemsters het hydratatieniveau van hun huid laten testen. De resultaten, voor en na het aanbrengen van de Moisture Surge 100H Hydrator van Clinique, konden heel wat dames overtuigen van het belang om je huid goed te hydrateren met een aangepaste crème.

Om meer te weten te komen, konden de lezeressen rechtstreeks praten met de experts van Clinique en al hun vragen over huidverzorging stellen. Zo leerden ze alles over de eigenschappen van de Moisture Surge 100H Hydrator, de nr. 1 bestseller die de huid een onmiddellijke hydratatieboost geeft, net als de nieuwe versie met SPF:  de Moisture Surge™ SPF 25 Sheer Hydrator en zijn nieuwe ultra-luchtige textuur. Ze kregen van de Clinique-experts waardevolle tips op basis van hun huidtype én een aangepast staaltje mee!

Wil je meer weten over de Moisture Surge-formules? Je vindt alle info in dit artikel.

LEUKE VERRASSINGEN ...

Van al dat gepraat over hydratatie liep het water ons al in de mond. De deelneemsters werden daarom getrakteerd op een vegan vanille-ijsje met een topping van aloë vera, een van de sterk hydraterende ingrediënten in de Moisture Surge Hydrator.

En dat is niet alles ... Om onze lezeressen naar behoren te verwennen, hadden we een aantal leuke verrassingen voorzien. Zo mochten de deelneemsters op goed geluk een van de laboratoriumflesjes kiezen die op de toonbank stonden uitgestald. Daarin zaten mooie prijzen zoals een limited edition van de Moisture Surge 100H, een Moisture Surge Glow-To’s-set, een mascara van Clinique, een kortingsbon van 25% en een exclusief cadeau bij aankoop van een Clinique-product bij ICI PARIS XL.

Onze lezeressen, die zich vooraf voor het event hadden ingeschreven, vertrokken niet enkel met een glimlach, maar ook met een leuke goodiebag met ons modenummer en een Moisture Surge Glow-To’s-set van Clinique.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Clinique.

Lees ook :
WIN WIN WIN: De Dualit VortecS® blender
Van een magisch Eden tot de stranden van Tulum
Moet je je handen insmeren met SPF wanneer je gelnagels zet?