24 dagen vrij met 11 dagen verlof: zo haal je het meest uit je vakantiedagen

Gepubliceerd op 18 april 2023 door Lore Ginneberge
24 dagen vrij met 11 dagen verlof: zo haal je het meest uit je vakantiedagen Shutterstock

Vakantiedagen heb je nooit genoeg, toch? Met een paar rekensommetjes en een flexibele agenda haal je het meeste uit die verlofdagen..

Reisorganisatie Eliza Was Here kraakt de vakantiecode en deelt een manier om de tijd die je in de zon kan doorbrengen zolang mogelijk te rekken. Als je het slim speelt (en goedkeuring krijgt van je baas) wordt het opnemen van een paar vakantiedagen ineens een trip van een week. Combineer deze feestdagen in mei met je verlofdagen voor een extra lange vakantie.

vakantiedagen verlofdagen maximaal gebruiken 2023
Unsplash
  • Van zaterdag 29 tot en met zondag 7 mei: 9 dagen vakantie door 4 werkdagen vrij te nemen
  • Van woensdag 17 mei tot en met maandag 22 mei: 6 dagen vakantie door 3 werkdagen vrij te nemen
  • Van zaterdag 27 mei tot en met zondag 4 juni: 9 dagen vakantie door 4 werkdagen vrij te nemen

Nog geen bestemming in gedachten? Laat je inspireren.

Deze plekken moet je deze zomer bezoeken volgens TikTok Deze plekken moet je deze zomer bezoeken volgens TikTok Unsplash

Zie je de zomer al helemaal zitten, maar ben je er nog steeds niet over uit wat de ideale vakantiebestemming is? Als we TikTok mogen geloven zijn dit de meest instagrammable plekjes.

Lees meer
11 idyllische vakantiebestemmingen binnen Europa waar je nog niet aan dacht 11 idyllische vakantiebestemmingen binnen Europa waar je nog niet aan dacht Bron: Shutterstock

Nu we weer volop kunnen reizen, kijken we reikhalzend uit naar de zomermaanden om erop uit te trekken. Verrassend: één op de zes Europeanen houdt het toch liefst dichtbij huis. En gelijk geven we ze, want er is nog zoveel te ontdekken op slechts enkele uurtjes reizen. Van deze prachtige bestemmingen op onze bucket-list heb jij vast nog nooit gehoord.

Lees meer
Dit zijn de 10 goedkoopste citytrips in Europa Dit zijn de 10 goedkoopste citytrips in Europa Spencer Davis - Unsplash

Zin een citytripje? Wacht nog even voor je dat spaarvarken aan diggelen slaat en  ontdek hier de tien meest budgetvriendelijke bestemmingen in Europa. 

Lees meer
Deze adressen en hotspots in Essaouira moeten op je bucketlist Deze adressen en hotspots in Essaouira moeten op je bucketlist © Iris Rombouts

Essaouira aan de Marokkaanse kust wordt vaak omschreven als een van de meest romantische steden van het land. Maar niet alleen verliefde koppeltjes komen er graag; het is ook perfect voor een gezinsvakantie, voor watersportliefhebbers en voor rustzoekers. Logeren doe je in een authentieke, comfortabele woning waar het leven al even verrukkelijk is als de plaatselijke keuken.

Lees meer