Cultmerk K18 brengt haarproducten naar België

Geüpdatet op 11 april 2023 door Lore Ginneberge Foto’s: K18
Cultmerk K18 brengt haarproducten naar België K18

Weinig merken zijn zo unaniem geliefd als K18. Eens je deze haarproducten test, wil je niets anders meer. Behoor je nog niet tot de K18-fanclub? Je kan de shampoo's en het haarmasker vanaf nu makkelijk scoren bij ICI PARIS XL.

De baanbrekende technologie achter K18

Suveen Sahib, samen met zijn mede-oprichtster, Britta Cox, heeft zijn leven gewijd aan het begrijpen van de biologie van het haar en wilde een permanente oplossing bieden voor haarbeschadiging. Sahib ontdekte dat je een ijzersterke interne structuur moet creëren om het haar dagelijkse stress te laten doorstaan, wat leidde tot diepgaand onderzoek naar biomimetische technologieën en bioactieve peptiden gecreëerd op basis van DNA-sequenties. De gepatenteerde K18 peptide-technologie is het resultaat van deze baanbrekende ontdekking en de samenwerking tussen wetenschappers op het gebied van huidverzorging en bio-engineering. Geen cosmetische chemie meer, want dit is allemaal biowetenschap en het antwoord op één van de langst bestaande problemen uit de haarindustrie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door K18 Hair Belux (@k18hair_belux)

Een haartransformatie in 4 minuten

In tegenstelling tot traditionele haarproducten biedt K18 PeptideTM een biomimetische oplossing die de natuurlijke structuur van het haar nabootst en gebroken keratineketens naadloos in elkaar laat passen en verbindt. De K18 producten zijn geschikt voor elk haartype en elke behandeling en maken tientallen jaren aan haarbeschadiging ongedaan in amper 4 minuten. Het is vrij van parabenen, sulfaten, ftalaten, natriumchloride, kunstmatige kleuren, formaldehyde en formaldehyde-donoren. Daarnaast is het ook veganistisch, diervriendelijk, niet getest op dieren en veilig voor gekleurd haar.

Zo gebruik je de producten van K18

ICI PARIS XL biedt vanaf nu drie producten aan, twee verschillende shampoo's en een haarmasker.

1. K18 leave-in molecular repair hair mask

Het Leave-in herstellend haarmasker is dé oplossing voor beschadigd haar. In slechts 4 minuten tijd is je haar hersteld, sterker en ontward. De peptiden zorgen voor een grondige reparatie en verbeteren de natuurlijke keratinestructuur van het haar. Resultaat? Zachte, gladde en veerkrachtige lokken.

2. Peptide Prep Detox Shampoo

Geef je haar een grondige cleanse met de K18 Peptide Prep Detox Shampoo. Deze kleurveilige, zuiverende shampoo verwijdert overtollige build-up en bereidt het haar voor op maximale resultaten van de K18 Peptide behandeling. Het reinigt het haar en de hoofdhuid grondig en maakt de weg vrij door restanten van oliën, siliconen of zware conditioners te verwijderen.

K18 verkooppunten België

3. Peptide Prep pH maintenance shampoo

De K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo is de perfecte shampoo voor de K18 moleculaire herstelroutine. Dankzij de geoptimaliseerde pH-waarde reinig je slim door plantaardige bestanddelen die vuil en olie op milde wijze afbreken en verwijderen. De shampoo beschermt de pH-balans van het haar en de hoofdhuid, waardoor de schubbenlaag gesloten blijft en het natuurlijke vochtgehalte van het haar behouden blijft. Het K18 Peptide-component vermindert proteïneverlies en zorgt voor zacht, sterk, gezond en schoon haar.

K18 verkooppunten België

De drie producten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij iciparisxl.be en in geselecteerde ICI PARIS XL-winkels.