Dit wordt de locatie voor ‘The White Lotus’ seizoen 3

Gepubliceerd op 28 maart 2023 door Lore Ginneberge
Dit wordt de locatie voor ‘The White Lotus’ seizoen 3 HBO

Dat seizoen 3 van 'The White Lotus' opnieuw op een betoverende locatie zal plaatsvinden, spreekt voor zich. Aan welk luxehotel zullen we ons dit keer vergapen en welke streek mag zich binnenkort aan een extra stroom toeristen verwachten?

Vijfsterrenresorts wereldwijd

De hitserie van HBO, die het wel en wee van steenrijke vakantiegangers in vijfsterrenhotels volgt, komt terug voor een derde deel. Het eerste seizoen, gelanceerd in 2021, speelde zich af op Hawaï en focuste op de relatie met geld. Tegen de achtergrond van paradijselijke stranden met surfers, zwembaden en kleurrijke bungalows, zagen we een hotelmanager op de rand van een burn-out, een pasgetrouwd stel dat hemel en aarde bewoog om de beste suite te krijgen en locals die bereid waren risico's te nemen om hun lot te keren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The White Lotus (@thewhitelotus)

Het tweede deel werd opgenomen in Taormina, Sicilië. Regisseur Mike White onderzocht in zijn seizoen 2 de relatie van de personages met seks. Een volledig andere cast (met uitzondering van Jennifer Coolidge) vestigde zich aldus in het sublieme vijfsterrenhotel San Domenico Palace, dat sinds de lancering van de serie hopeloos volboekt is.

The White Lotus seizoen 3 in Thailand

'The White Lotus' gaat naar Thailand, vertellen meerdere bronnen dicht bij de productie aan Variety.

Aangezien de eerste twee seizoenen van Mike White's 'The White Lotus' werden opgenomen in Four Seasons resorts in respectievelijk Hawaï en Italië, is het mogelijk dat seizoen 3 zal plaatsvinden in een van de vier hotels van de luxe hotelgigant in Thailand, die zich bevinden in Bangkok, Chiang Mai, Koh Samui en de Gouden Driehoek. De Thaise Four Seasons resorts liggen verspreid over de stad, het land, de jungle en het strand, waardoor White keuze te over heeft voor een schitterend seizoen.

Thailand komt niet helemaal als verrassing, want de regisseur had al eerder laten doorschemeren dat seizoen 3 zich mogelijk in Azië zou afspelen.

Het overkoepelende thema? De dood en religie, zo blijkt. "Het eerste seizoen legde een soort nadruk op geld, en het tweede seizoen op seks," zei White in een clip die aan het eind van de finale van seizoen 2 werd vastgepind. "Ik denk dat het derde seizoen misschien een satirische en grappige blik zou zijn op de dood en Oosterse religie en spiritualiteit.

The White Lotus seizoen 3 locatie
HBO

De productie van seizoen 3 moet nog beginnen, maar White is volgens bronnen in Thailand is geweest om locaties te bekijken. Castingdetails moeten nog worden bekendgemaakt, maar aangezien seizoen 2 voornamelijk uit een nieuw ensemble bestond, kunnen we ervan uitgaan dat er veel nieuwe gezichten op vakantie in Azië zullen zijn.