Dit is je teken om deel te nemen aan de Bold Woman Award 2023!

Geüpdatet op 8 maart 2023 door Mandy Kourkouliotis
Dit is je teken om deel te nemen aan de Bold Woman Award 2023!

Voor het derde jaar op rij zet Veuve Clicquot in België vrouwen en hun durf in het zonnetje met de toekenning van de Bold Woman Award, een prijs gewijd aan vrouwelijke ondernemers. De oproep voor kandidaten is officieel gelanceerd!

Op deze symbolische datum van 8 maart, Internationale Dag van de Rechten van de Vrouw, lanceert het beroemde Champagnehuis Veuve Clicquot officieel de oproep tot kandidaatstelling voor de Bold Woman Award België , een prijs die generaties vrouwen die het ondernemerschap hebben aangevat in de kijker zet. "Onze laatste internationale barometer over het ondernemerschap van vrouwen heeft aangetoond dat er in België, net als in de meeste andere onderzochte landen, nog steeds belemmeringen en obstakels bestaan voor het opzetten van een bedrijf. Op 8 maart nodigen we alle Belgische vrouwelijke ondernemers uit om zich kandidaat te stellen om de toekomstige rolmodellen te worden die toekomstige generaties zullen inspireren," aldus Jean-Marc Gallot, directeur van Veuve Clicquot. Vandaag is de ceremonie wereldwijd een niet te missen evenement geworden en wordt ze in niet minder dan 27 landen georganiseerd.

Dit initiatief wil erkenning geven aan vrouwen die een belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, en belicht de belemmeringen voor hun succes... Wat als jij het zou kunnen zijn?

TWEE PRIJZEN WORDEN UITGEREIKT

Elk jaar worden er tijdens de ceremonie twee prijzen uitgereikt: de Bold Woman Award en de Bold Future Award. Beide staan open voor vrouwen die voldoen aan de criteria van het programma (de criteria zijn hier te vinden) en wiens ondernemerschap en doorzettingsvermogen een directe impact hebben gehad op het succes van hun bedrijf.

bold woman award 2023 candidatures
© Bold Woman Award by Veuve Clicquot

Ook dit jaar heeft het Huis een beroep gedaan op de gecombineerde standpunten van diverse en toegewijde persoonlijkheden om een onafhankelijke jury te vormen. Onder de leden van deze jury vinden we de winnares van de Bold Woman Award van vorig jaar, Amélie Matton (CEO van Ecosteryl), maar ook Muriel Bernard, CEO van eFarmz en ook Florence Derck en Diane Van Impe, oprichters van Demain Art en winnaars van de Bold Future Award 2022.

IN DE PRAKTIJK

Sollicitaties zijn open van 8 maart tot 8 mei 2023 en kunnen worden ingediend via de officiële website van het Huis. Voor elke prijs worden drie finalisten geselecteerd en hun namen worden begin juni bekendgemaakt. In oktober krijgen zij de kans om de prijsuitreiking bij te wonen, waar twee van hen de Bold Woman Award en de Bold Future Award zullen ontvangen.

Waar wacht je nog op?

Je vindt alle deelnamevoorwaarden op veuveclicquot.com.