Have A Roll brengt haar vegan cinnamon rolls naar Brussel

Gepubliceerd op 6 februari 2023 door Lore Ginneberge
Have A Roll brengt haar vegan cinnamon rolls naar Brussel Have A Roll

Brussel loopt warm voor de vegan cinnamon rolls van Have A Roll. De shop is nog maar net geopend, maar wist de harten van foodies nu al meteen te veroveren.

Een derde vestiging voor Have A Roll

Alles loopt op rolletjes voor het team van Have A Roll. Nadat ze nog maar net een permanent stek in Gent openden, werd de volgende locatie in Brussel al aangekondigd. Deze derde winkel (alles begon in Antwerpen) opende zopas de deuren in een van de meest levendige wijken van Elsene.

have a roll brussel cinnamon buns kaneelrolletjes
Have A Roll

"We krijgen van fans heel wat suggesties van steden die onze rolls wel graag zouden lusten, maar Brussel stond met stip bovenaan het lijstje. We probeerden dit al eens uit met een afhaalmoment, wat veel succes had. Reden genoeg dus om ons permanent te vestigen in de bruisende hoofdstad!", aldus oprichter Dennis Van Peel.

100% vegan cinnamon buns

Deze nieuwe vestiging in de baljuwstraat pakt uit met hetzelfde vertrouwde menu. Je kan er heel wat smakelijke variaties van kaneelrolletjes vinden, net als warme en koude dranken. Naast het vaste menu zijn er bovendien elke maand twee specials verkrijgbaar. Zoals altijd worden alle rolls en toppings bereid met plantaardige ingrediënten. Alles is dus 100% vegan, waardoor ze in 2022 bekroond werden met de Be Vegan Award voor Best Pastry.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Have a Roll (@havearoll)

Adres: Baljuwstraat 4, 1000 Elsene. Meer info via de webshop.

LEES OOK: dit zijn de leukste koffiebars in Brussel