Je kan nu overnachten in de Siciliaanse villa Tasca uit ‘The White Lotus’

Gepubliceerd op 17 januari 2023 door Lore Ginneberge Foto’s: Airbnb
Je kan nu overnachten in de Siciliaanse villa Tasca uit ‘The White Lotus’

Ook helemaal in de ban van 'The White Lotus' seizoen 2? Leef je eigen Italiaanse fantasie uit in de Siciliaanse villa uit de serie, vanaf nu te huur op Airbnb.

De satirische komedieserie 'The White Lotus', die onlangs een Golden Globe won voor Beste Miniserie, speelt zich af op de allermooiste locaties. Niet alleen de gelijknamige luxehotels uit de reeks doen dromen, ook de andere plekken zijn hartverscheurend mooi. Seizoen 2 speelt zich af op het Italiaanse eiland Sicilië en er wordt gefocust op een landgoed in Palermo uit de jaren 1500 vol pracht en praal.

Met ongeveer 10 hectare tuin en 4 slaapkamers, elk met een badkamer, beschikt de villa over een dubbele trap die de gasten naar de hoofdverdieping leidt. De woon- en eetkamers hebben hoge plafonds, grote ramen en Italiaanse kunst en design in elke hoek, waaronder landschapsschilderijen aan de muren en op sommige van de tapijten die de gepolijste stenen vloeren bedekken. Details zoals vergulde portretten, gebeeldhouwde houten kasten en marmeren tegels in de badkamer zijn bijzonder opmerkelijk.

Zoals de fans zich misschien herinneren, heeft de villa ook een zwembad in een prachtige weelderige tuin vol geheimen... De pluspunten? Een biljartzaal, een bar en personeel dat je op je wenken bedient.

Een leuk idee voor een girlstrip! Zolang iedereen heelhuids terugkeert...

Meer info via airbnb.com

LEES OOK: Reis door Sicilië met een luxueuze trein uit de jaren '20