Wedstrijd: win een ‘Kiseki Party’ plateau van Sushi Daily

Gepubliceerd op 9 december 2022 door ELLE Partner

Alle verstokte sushifans, opgelet! Sushi Daily pakt dit jaar uit met een assortiment speciale uitdeelplateaus voor de feestdagen. Of hoe je met sushi de kunst van het kerstdiner op z’n kop zet!

Maximaal genieten van de mensen die we graag zien tijdens de feestdagen, dat willen we toch allemaal? Voor een gemakkelijk en gezellig feestmaal gaat er niets boven een heerlijke schaal vol sushi om samen van te smullen! Een origineel alternatief voor de traditionele kerstgerechten én een voordelige oplossing waarmee je heel wat tijd bespaart. Bij Sushi Daily worden de sushi elke dag vakkundig en met passie klaargemaakt. Met verse, kwaliteitsvolle ingrediënten en door echte sushichefs.

De limited edition Kiseki Party is het perfecte uitdeelplateau voor 4 of 5 personen en bevat 65 sushi’s, waaronder de toppers van het merk maar ook enkele verrukkelijke nieuwe creaties. Zo ligt op deze schaal de klassieke Veggie Crunch Roll maar ook de nieuwe Roll’in Gerookte Zalm. Voor een feestelijk samenzijn met een kleiner gezelschap bedacht Sushi Daily ook een limited edition voor een tête-à-tête: de Omatsuri Mix voor 2 personen. Of ga voor de Hikari Mix, die het hele jaar door verkrijgbaar is en waarvoor Sushi Daily per verkocht exemplaar 1 euro doneert aan Action Against Hunger. Daarmee steunt het de levensnoodzakelijke activiteiten van deze internationale ngo, die wereldwijd miljoenen kinderen redt. Vorig jaar werd 6374 euro ingezameld, waarmee Sushi Daily aan 1097 gezinnen een visnet kon schenken om te voorzien in hun voedingsbehoeften en extra inkomen te garanderen.

Bestel je sushi-uitdeelplateaus direct bij de kiosk (bekijk hier de lijst met alle Sushi Daily-kiosken) of telefonisch.

Maak kans op een sushi-uitdeelplateau Kiseki Party (65 stuks, voor 4 tot 5 personen), speciaal voor de feestdagen verkrijgbaar in een limited edition voor € 55,45! De winnaar mag zijn plateau afhalen bij een van de Sushi Daily-kiosken.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sushi Daily.
sushidaily.com

LEES OOK:
Deze musthave mag niet ontbreken in je keuken
Wedstrijd: win een heerlijke kerst box van Arthur & The Sisters
Dit zijn jullie 21 all-time favourite brunchadresjes in Antwerpen