Wedstrijd: win een heerlijke kerst box van Arthur & The Sisters

Gepubliceerd op 12 december 2022 door ELLE Partner

“De morgenstond heeft goud in de mond” is niet zomaar een gekend gezegde. Jouw dag met veel energie beginnen zorgt voor een vliegende start. Geef een fantastische start van de dag cadeau aan de foodie in huis, of gewoon aan jezelf! Arthur & The Sisters schenkt heel graag een Kerst Box gevuld met hun bestsellers aan twee gelukkige winnaars.
Het nieuwe jaar inzetten met een heerlijk ontbijt en versgebakken bananenbrood? Yes please!

Arthur & The Sisters maakt artisanale ontbijtgranen en bakmixen. Denk maar aan granola’s, gepofte ontbijtgranen, havermout in verschillende smaken en allerhande ontbijttoppings. Met de bakmixen kan je heel makkelijk een home-made bananenbrood bakken of jouw eigen vegan cookies. Kortom, alles om een voedzaam en heerlijk ontbijt klaar te maken.

De ochtend bepaalt in grote mate hoe de rest van jouw dag verloopt. Het is bewezen dat je in de ochtend frisser en opgewekter bent. Je kan makkelijker nieuwe informatie verwerken en absorberen. ‘Let’s seize the day!’, zo luidt het motto van Arthur & The Sisters – pluk de dag en maak er het beste van.

Charlotte en Josephine, twee Belgische zussen, begonnen Arthur & The Sisters als verwerkingsproces voor hun broer Arthur. Zijn favoriete ontbijtjes en snacks werden eerst in de eigen keuken gemaakt voor familie en vrienden. Al snel groeide het merk uit tot een mooi familiebedrijf. Vandaag kan je hun producten in de grootste supermarkten (Delhaize, Colruyt, Carrefour, Bio-Planet), de betere delicatessezaken en in de buurlanden terugvinden.

Dit jaar lanceerden ze het eerste ontbijtabonnement aan huis met het concept Arthur’s Breakfast Box. Jouw favoriete ontbijt aan huis geleverd, een primeur in België. Stel jouw ontbijtbox samen met je favoriete ontbijtporties. Kies uit meer dan 12 smaken, wissel wanneer je wil, geniet van de variëteit en het gemak. Altijd een gezond ontbijt in huis.

Als kers(t) op de taart bouwden ze de allergrootste “kerstdozen-kerstboom” in 48 uur. Voor elke doos die verkocht wordt gaat er een deel naar een goed doel die nauw aan hun hart ligt. Met deze actie willen ze aantonen welke impact iets kleins kan hebben op grote schaal.

Wat kan je winnen?

De Kerst Box is een limited edition met alle bestsellers uit het assortiment. Wat zit er allemaal in:

  • Bakmix voor bananenbrood
  • Bakmix voor Cookies
  • Granola Sweet Honey
  • Granola Belgian Chocolate
  • Granopops, gepofte ontbijtgranen met rode vruchten
  • 12 porties van Arthur’s Breakfast Box

 

Het antwoord lees je hier.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arthur & The Sisters.
arthursbreakfastbox.be

Lees ook:

Recept: authentieke gingerbread mannetjes van speculaas

Recept : Zelfgemaakte bagels 9-granen

3 originele recepten met Comté AOP voor je kerstdiner