Deze slimme gezichtsreiniger creëert een persoonlijke routine voor jouw huid

Geüpdatet op 20 november 2022 door Lore Ginneberge
Deze slimme gezichtsreiniger creëert een persoonlijke routine voor jouw huid Nu Skin

Nu Skin lanceert de gezichtsreiniger ageLOC LumiSpa iO, die dankzij een verbinding met de app Vera nóg intelligenter is en individuele coaching binnen ieders bereik brengt.

Je gezicht reinigen in 2 minuten

2 minuten. Dat is hoe lang dit apparaat nodig heeft om het reinigingsritueel ’s ochtends en ’s avonds uit te voeren. Dankzij de Two-Sense Motion-technologie word je tegelijk getrakteerd op een diepgaande reiniging en een milde exfoliatie. Het dubbel roterende siliconen opzetstuk verwijdert make-up, talg, onzuiverheden en dode huidcellen. Resultaat: een merkbare glow, minder zichtbare poriën en een huid die klaar is voor op de verzorgingsproducten die je daarna aanbrengt. Hoewel Nu Skin klinisch wist te bewijzen dat de voordelen mettertijd almaar duidelijker worden, oogt de huid al vanaf de eerste sessie zachter en gladder. Het toestel is bovendien zacht genoeg om verstoring van het natuurlijke huidmicrobioom uit te sluiten. Het opzetstuk in silicone schuurt niet, is hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Er zijn daarnaast drie verschillende opzetstukken voor elk type huid, van 'normaal' tot 'krachtig' en 'zacht', net als het nieuwe opzetstuk LumiSpa iO Accent Head voor de delicate zone onder de ogen.

Hallo Vera

De innovatieve LumiSpa iO staat in verbinding met je smartphone via de speciaal ontwikkelde app Vera. Daardoor is dit schoonheidsapparaat nóg doeltreffender en opent er zich een waaier aan mogelijkheden en hoogstpersoonlijke instellingen en toepassingen. De app begeleidt je bij elke fase van je verzorgingsroutine door de bewegingen te visualiseren en aanbevelingen te doen op maat van jouw huid. Het doel is om een persoonlijke routine samen te stellen op jouw maat die je twee keer per dag uitvoert. Deel je je gezichtsreiniger met een partner of tieners? Dan kan je met enkele klikken switchen tussen de vooringestelde reinigingsprogramma's van elke gebruiker.

nu skin reinigingstoestel gezichtsreiniger elektrische borstel
Nu Skin

Elk opzetstuk is voorzien van intelligente sensoren. In samenspel met de app Vera sturen die je hand, zodat je precies genoeg druk zet – niet te veel, maar ook niet te weinig – en correcte bewegingen maakt. Duw je te hard? Beweeg je het opzetstuk te snel over je huid? Je persoonlijke coach Vera stuurt een waarschuwing en het toestel stopt en begint te trillen. Dankzij die sensoren is de app Vera ook in staat om het gebruik van het toestel op te volgen en je te verwittigen wanneer het tijd is om het opzetstuk te vervangen.

De Nu Skin Activating Cleansers

AgeLOC LumiSpa iO is een compleet systeem met bijbehorende reinigerverzorgingsproducten die aangepast zijn aan de siliconen borstels. Elke van de vijf Activating Cleansers komt tegemoet aan de noden van een specifiek type zoals een onzuivere of gevoelige huid. De textuur werd speciaal ontwikkeld met het oog op een zacht contact en efficiënte interactie tussen het opzetstuk in silicone en de huid. Voor de ogen is er de Ideal Eyes-oogcontourcrème met verkwikkende peptiden, vitamine C en squalaan.

ageLOC LumiSpa iO Cleansing Kit Nu Skin
ageLOC LumiSpa iO Cleansing Kit voor Normale tot gecombineerde huid, Nu Skin, €286,19

Shop hier

LEES OOK: Skin Cycling is de nieuwe TikTok beautytrend goedgekeurd door dermatologen