Dit is officieel de knapste man ter wereld

Gepubliceerd op 9 november 2022 door Lore Ginneberge
Dit is officieel de knapste man ter wereld © Marvel Studios

Naar goede gewoonte kroont People Magazine een beroemdheid tot 'Sexiest Man Alive'. En de meest aantrekkelijke man die in 2022 op deze aardbol rondloopt is.... Chris Evans!

Er zijn de modespecials, de feestnummers, en er is het novembernummer van People Magazine. Elk jaar kiest de Amerikaanse mediatitel een mannelijke celebrity om op de cover te staan, vergezeld van de koptekst 'Sexiest Man Alive'. Doorheen de jaren ging deze eer al naar Idris Elba, Michael B. Jordan, David Beckham en Chris Hemsworth. Is de poel van knappe Hollywoodmannen niet leeggevist intussen? Nee hoor, want dit jaar gaat de titel van knapste man (terecht!) naar acteur Chris Evans, ook wel bekend als Captain America in het Marvel-universum.

sexiest man alive Chris Evans knapste man
People Magazine - Michael Schwartz

Zoals velen voor hem nam Chris Evans zijn titel van 2022 Sexiest Man Alive met een vleugje nederigheid. Aan People Magazine liet hij weten dat "dit hele gebeuren een beetje voelt als een vreemde vorm van humble bragging" en grapte hij dat "dit het onderwerp zal worden van geplaag onder vrienden". Zijn moeder Lisa was dan weer vooral blij met het nieuws. "Ik ben helemaal niet verrast," vertelde ze aan People. "Onze familie zal uit zijn dak gaan."

Voor wie een herinnering nodig heeft waarom Chris Evans inderdaad de knapste man ter wereld is:

LEES OOK: 20 manieren om hem gek te maken van verlangen