Selena Gomez en Hailey Bieber voor het eerst samen gespot

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Selena Gomez en Hailey Bieber voor het eerst samen gespot Hailey Bieber

Selena Gomez en Hailey Bieber in een kamer, laat staan op dezelfde foto... Dit had niemand zien aankomen.

De popster en het model liepen elkaar tegen het lijf tijdens het jaarlijkse gala van het Academy Museum of Motion Pictures zaterdagavond in Los Angeles.

De Call Her Daddy-podcast met Hailey Bieber

Deze timing is opvallend, want enkele weken geleden haalde Hailey het nieuws met haar verschijning op de Call Her Daddy-podcast, waarin ze voor eens en voor altijd duidelijk maakte dat ze haar echtgenoot Justin Bieber nooit heeft 'gestolen' van ex-vriendin Selena. Het podcastgesprek deed heel wat stof opwaaien, want het was de eerste keer dat Hailey haar kant van het verhaal deed.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door CALL HER DADDY (@callherdaddy)

In de aflevering vertelde ze heel open over de tol die de vele roddels en negativiteit hadden geëist op haar mentale gezondheid, al gaf ze Selena daarvan niet de schuld, integendeel. "We zijn elkaar niets verschuldigd. Behalve respect. En ik heb veel respect voor haar", besloot Hailey.

Hailey Bieber en Selena Gomez op de foto

Het hoeft dus niet gezegd dat een ontmoeting tussen Selena en Hailey onverwachts komt. Maar het duo leek op goede voet te staan op het evenement in Los Angeles, getuige de foto's waarop ze glimlachend poseerden voor de camera. Op één foto is Selena te zien met haar hand op Haileys been, en op een andere foto heeft ze een brede glimlach op haar gezicht terwijl ze dicht bij elkaar staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ty (@tyrellhampton)

Beide sterren hebben in de loop der jaren een paar keer geprobeerd de geruchten over slechte wil tussen hen beiden de kop in te drukken, maar deze plottwist zag niemand aankomen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door <3 (@bizzlebaddi)

Geen kwaad bloed meer

De foto's bewijzen dat helemaal goed zit tussen de twee, aldus een bron van Entertainment Tonight: "Selena en Hailey waren super chill samen bij het Academy Museum Gala. Ze zijn beiden verder gegaan en zijn gelukkig in hun eigen levens. Ze wilden de wereld laten zien dat er tussen hen geen ruzie is of kwaad bloed meer zit."

Volgens de bron is Justin Bieber blij dat de vrouwen de zogenaamde strijdbijl hebben begraven. "Justin is heel blij over het feit dat ze allemaal door kunnen gaan en dat het vredig is tussen iedereen." Zo, nu kunnen we allemaal verder met ons leven.