Hebben: Pandora komt met juwelen en halsbanden voor huisdieren

Geüpdatet op 18 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Hebben: Pandora komt met juwelen en halsbanden voor huisdieren Pandora

Onder de categorie 'dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had': matching juwelen voor jou en je huisdier. Alles over de geniale collectie voor honden en katten van Pandora.

Onze huisdieren zijn er waarschijnlijk eerder onverschillig over, maar wij zijn extatisch: Pandora pakt voor het eerst uit met negen accessoires voor honden en katten. Waardoor ze perfect passen bij de juwelen van hun baasjes. Deze gegraveerde tags zijn onderdeel van de AW22 Pandora Moments-collectie, net als de bijpassende halsbanden, waarvan de materialen met de grootste zorg werden geselecteerd: "Het design voor huisdieren zorgde ervoor dat we bepaalde zaken in ons proces moesten heroverwegen. Dat resulteerde erin dat we met een reeks unieke materialen hebben gewerkt om de nieuwe producten zo goed mogelijk op honden en katten te kunnen afstemmen", zeggen VP Creative Directors A. Filippo Ficarelli en Francesco Terzo.

pandora huisdieren juwelen ketting halsband
Pandora

Zo werden de halsbanden - verkrijgbaar in roze en zwart met zilveren details - vervaardigd uit volledig plantaardige en leervrije stoffen. De hartvormige klinknagel van de halsband is toepasselijk gegraveerd met de boodschap 'Best Friend Forever'.Het schattigst zijn natuurlijk de hart-, poten- en botvormige hangers die je kan laten graveren met persoonlijke details. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor initialen of een symbool dat de bijzondere band tussen jou en je huisdier weergeeft. Daarnaast kunnen ze ook worden voorzien van een persoonlijke boodschap.

Shop de juwelen en halsbanden voor huisdieren

pandora halsband honden dieren
Roze halsband, Pandora, €79

Shop hier

pandora hanger honden huisdieren juwelen halsband
Hanger met hartje, Pandora, €29

Shop hier

De nieuwe halsbanden worden meteen uitgebracht in verschillende maten, waardoor ze niet alleen perfect passen voor kleine, maar ook voor grote dieren. Ze zijn bovendien verstelbaar. Een matchy-matchy look voor jou en je trouwe viervoeter? Yes please.

MEER ARTIKELS OVER HUISDIEREN