Hebben: ARKET komt met coole regenkleding voor jou én je hond

Gepubliceerd op 7 oktober 2021 door Lore Ginneberge
Hebben: ARKET komt met coole regenkleding voor jou én je hond ARKET x TRETORN

De wondere collabs zijn de wereld nog niet uit. ARKET komt - geen seconde te vroeg - met esthetisch verantwoorde regenkleding in samenwerking met TRETORN. Binnenkort spring je vrolijk in de plassen, samen met je lief, je kids en... je hond?!

Zweedse keten ARKET luidt het regenachtige herfstseizoen in met een capsulecollectie waterbestendige kleding, schoenen en accessoires waarin je weer en wind trotseert. De collectie voor het hele gezin is ontwikkeld in samenwerking met het Zweedse TRETORN. Want als er een volk is dat net zo afziet van de buien, windvlagen en koele temperaturen als wij, dan zijn het wel de Zweden. Geen wonder dus dat twee merken de handen in elkaar sloegen voor een minimalistische, vernuftige regencollectie. TRETORN leende haar expertise op vlak van waterbestendige kleding en combineerde de esthetiek en functionaliteit van ARKET met toonaangevende, duurzame technologie.

ARKET x TRETORN regenjassen regenkledij
ARKET x TRETORN

Iedereen in regenkleding

De ARKET x TRETORN-collectie omvat jassen voor het hele gezin geïnspireerd op vintage vissersparka's en robuuste regenjassen die je spot op het Zweedse platteland. De collectie wordt aangevuld met rubberen schoenen en accessoires voor een volledig waterdichte look, en een bijpassend regenjack voor honden. Handige details zoals fold-ups en regenbeschermers die het regenwater van het lichaam wegleiden, verwarmende met fleece gevoerde zakken en gelaste naden maken de collectie geschikt voor uitdagende weersomstandigheden.

ARKET x TRETORN
ARKET x TRETORN

Waterdicht en duurzaam

Alle kledingstukken zijn gemaakt van dimethylformamidevrij polyurethaan op waterbasis met gerecycleerde polyester rug.  In overeenstemming met de milieunormen van beide merken zijn de laarzen en clogs in de collectie gemaakt van verantwoord gewonnen natuurrubber dat is gecertificeerd door de Forest Stewardship Council (FSC) en bio-neopreen voor extra comfort en demping.

Zwarte regenjas, ARKET
Zwarte regenjas, ARKET, €150

Shop hier

Regenvestje voor honden, ARKET
Regenvestje voor honden, ARKET, €75

Shop hier