WEDSTRIJD: Waterdrop helpt je meer water te drinken

Geüpdatet op 4 juli 2022 door ELLE Partner

Drinkwater is van essentieel belang voor de mens, van jongs af aan. Een goede hydratatie helpt je namelijk om te groeien en gezond te blijven. Waterdrop biedt daarom een gezonde oplossing die iedereen stimuleert meer water te drinken: de “microdrinks”.

“Onze missie is om jou te motiveren om meer water te drinken, zodat jij een gezonder, langer en duurzamer leven kunt leiden”, zegt de oprichter en CEO van Waterdrop. Het merk – opgericht in 2016 in Wenen, Oostenrijk – maakte al snel naam als pionier in de hydratatiemarkt. Dat deed Waterdrop door een geheel nieuwe categorie producten te creëren, namelijk de “microdrinks”: kleine, gemakkelijk mee te nemen capsules op basis van natuurlijke planten- en fruitextracten die smaak toevoegen aan je drinkwater.

Drink More Water met Waterdrop

Omdat de Waterdrop-capsules verrijkt zijn met vitamines en geen suiker bevatten, vormen ze een ideaal alternatief voor stropen, frisdranken en andere suikerhoudende dranken op de markt. Zodra het blokje is opgelost in water (kraanwater of gefilterd), krijg je een originele fruitige drank vol smaak. Waterdrop wil de marktleider worden op het vlak van hydratatie. Het merk richt zich dan ook tot iedereen, van kinderen over tieners tot volwassenen.

Om onze lezers kennis te laten maken met Waterdrop organiseert ELLE Eten een wedstrijd waarmee de winnaar degustatiebox “Inox” kan winnen, bestaande uit een roestvrij stalen waterfles en microdrinks in verschillende smaken (waarde: € 39,90). Doe mee aan onze wedstrijd hieronder:

 

 

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Waterdrop.

waterdrop.nl

LEES OOK: 

Napels: de museumroute voor kunstliefhebbers

IKKS: we creëren de wereld van morgen met de kleding van gisteren 

Alles wat we tot dusover weten over Beyonce's nieuwe album