Deze 12 nieuwe parfums geuren naar de lente

Geüpdatet op 2 april 2024 door Lore Ginneberge
Deze 12 nieuwe parfums geuren naar de lente Replica From The Garden - Maison Margiela

Lichtere dagen, het voorzichtig stijgen van de temperaturen, je zou voor minder vrolijk worden van de ontluikende lente. Verheug je op de heerlijk geurende natuur met een verse lading bloemige parfums.

1. Replica: From The Garden van Maison Margiela

Stap binnen in de betoverende tuinen van Puglia met 'From the Garden' van Maison Margiela, een geur die de vreugde van een middag tuinieren vangt. Voel de aarde tussen je vingers met de groene toon van tomatenbladeren en de rijpe frisheid van groene mandarijn, terwijl geraniumessentie je omhult met de luxe van een weelderige tuin.

lenteparfums replica nieuwe geuren 2024 lente
From The Garden eau de toilette, Maison Margiela

Shop hier

2. Flower Ikebana Mimosa van Kenzo

Laat je dit voorjaar meeslepen door de speelse dans van kumquat en mimosa, vermengd in Kenzo's Flower Ikebana Mimosa. Het is een geurige flirt met de lente, waarbij de vrolijke noten van bloemen en fruit je zintuigen prikkelen. Voel hoe de warmte van hinokihout zich subtiel mengt met de frisheid, als een onverwachte knipoog in een bloemenveld. Een ode aan de vreugde van het allermooiste seizoen!

Flower Ikebana Mimosa eau de parfum, Kenzo 
Flower Ikebana Mimosa eau de parfum, Kenzo

Shop hier

3. Cosmic van Kylie Jenner

Kylie Jenner stelt haar debuutparfum Cosmic voor, net op tijd voor de mooiere dagen. Deze geur opent met zwoele, zoete sterjasmijn en bloedsinaasappel, maar krijgt daarna een aangenaam poederig karakter dankzij gouden amber, vanille-muskus en cederhout. Een warm parfum dat lang blijft nazinderen.

Cosmic, Kylie Jenner lentegeuren nieuwe parfums
Cosmic eau de parfum, Kylie Jenner

Shop hier

4. Solo Ella van Loewe

Helemaal fan van witte bloemen? Ella, deel van Loewe's kleurrijke Solo-parfumcollectie, is zo'n geur die je onmiddellijk meeneemt naar zonnige oorden. De frisheid van groene appel en sinaasappeltonen vermengen zich met Arabische jasmijn en oranjebloesem. Groene thee voegt een subtiele, verfijnde noot toe, terwijl de basis van witte houtsoorten en amber de geur een warme, omhullende diepte geeft.

Ella, Loewe
Ella eau de parfum, Loewe

Shop hier

5. Sunkissed Goddess van Kilian

Dompel je onder in een eeuwige zomer met een parfum dat als geen ander de essentie van zonovergoten huid en bloemige luxe vangt. Dit limited edition flesje, geïnspireerd door de weelderige Monoï-olie, opent met een rijke melodie van witte tiarebloemen en sensuele Ylang-Ylang, gevolgd door een hart van kokosnoot en vanille dat je meeneemt naar tropische oorden. De afsluiting met Guaiac hout en Cistus Labdanum laat een diepe, blijvende indruk achter.

Sunkissed Goddess eau de parfum, Killian
Sunkissed Goddess eau de parfum, Kilian

Shop hier

6. Flowerbomb Tiger Lily van Viktor&Rolf

Laat je meeslepen door de ongetemde en levendige uitbarsting van exotische tijgerlelie, aangevuld met de warmte van kokosmelk en Calabrese bergamot. Een harmonie van jasmijn en fresia voegt zich bij het verleidelijke bloemenhart, terwijl een sensueel spoor van mango en benzoë een onweerstaanbare aantrekkingskracht achterlaat. Flowerbomb Tiger Lily is jouw ticket naar een wereld waar het wilde en het zonnige samensmelten in een sensuele mengeling.

Flowerbomb Tiger Lily eau de parfum, Viktor&Rolf
Flowerbomb Tiger Lily eau de parfum, Viktor&Rolf

Shop hier

7. Thé Amara van Van Cleef & Arpels

Van Cleef & Arpels pakt uit met een nieuwe delicate geur die een vroege ochtendwandeling door een weelderige theeplantage tot leven doet komen. Dit parfum weeft frisse noten van bergamot en pepermunt samen met de subtiele scherpte van roze peper, onthullend een hart van roos en zoete erwt. Afgerond met een zachte basis van witte muskus en cashmeran, creëert Thé Amara een verfijnde mist die de zintuigen prikkelt en uitnodigt tot een zen-moment.

lente nieuwe geuren parfums 2024 Van Cleef & Arpels
Thé Amara eau de parfum, Van Cleef & Arpels

Shop hier

8. Kogaï van Annakaye

Annayake lanceert een reeks parfums geïnspireerd op de vijf elementen in de Japanse filosofie genaamd Godaï. Het element Kogaï belichaamt de lichtheid en helderheid van de wind, dus de bijbehorende geur is als een zacht en zonovergoten briesje op je huid. Verweven met aquatische noten van waterjasmijn en de pittige frisheid van roze bessen, ontvouwt Kogaï zich met een hart van iris, fresia en pioenroos, en vindt rust in een warme basis van vanille, sandelhout en ceder.

annyake parfum
Kogaï eau de parfum, Annakaye

Shop hier

9. Passiflora van Jo Malone

Jo Malone London lanceert een exclusieve Scented Mementos-collectie die de kracht van (geur)herinneringen viert. Geïnspireerd door de verleidelijke schoonheid van de passiebloem, zoals de parfumeurs ontdekten in een antiek Brits botanisch boek, biedt deze geur een amberachtige bloemenmelodie. De intrigerende mix start met de kruidige frisheid van kardemom, leidt naar het exotische hart van passiebloem, en nestelt zich in de zoete, amandelachtige warmte van tonkaboon. Een parfum gemaakt om nieuwe herinneringen mee vast te leggen!

Passiflora eau de parfum, Jo Malone nieuwe lenteparfums 2024
Passiflora eau de parfum, Jo Malone

10. Scandal Absolue van Jean Paul Gaultier

Mag het een tikje gewaagder? Scandal Absolue is een sexy parfum dat flirt met de grenzen van ondeugendheid en vrijheid, perfect om te verleiden en verleid te worden. Dit geurige avontuur begint met de bedwelmende noten van tuberoos, die zich sierlijk vermengen met de rijke zoetheid van zwarte vijg. Een perfecte statementgeur die passie en zelfvertrouwen uitstraalt.

Scandal Absolue, Jean Paul Gaultier lenteparfums geuren
Scandal Absolue eau de parfum, Jean Paul Gaultier

Shop hier

11. Miss Dior van DIOR

Deze lente krijgt de klassieke Miss Dior een frisse twist. Parfumeur Francis Kurkdjian heeft de iconische geur herzien, waarbij bloemige en fruitige noten zich vermengen met een vleugje amberhout. Centraal staat een unieke jasmijn, die een subtiele, fruitige noot toevoegt, prachtig in balans met een hint van mandarijn. De Miss Dior van 2024 is een moderne interpretatie van een tijdloze favoriet, perfect voor wie houdt van een geur die zowel tijdloos als verrassend is.

lenteparfums geuren parfum Dior
Miss Dior eau de parfum, DIOR

Shop hier

12. Acqua Colonia Absolue Amber Mandarine van 4711

Ontdek de frisse verrassing van Acqua Colonia Absolue Amber Mandarine, waar Calabrische groene mandarijn een sprankelende ontmoeting aangaat met exotische kardemom en zachte iris. Deze geur neemt je mee op een zonovergoten reis naar Italië, waar de citrusvruchten net zo levendig zijn als de landschappen. Met een basis van warme amber en musk is het de perfecte metgezel voor de lente, waarbij elke spray voelt als een duik in de Mediterrane zee.

 

Acqua Colonia parfums lenteparfums geuren
Acqua Colonia Absolue Amber Mandarine, 4711

Shop hier