Deze smartwatch past bij je healthy levensstijl én je outfits

Gepubliceerd op 20 mei 2022 door Lisa Aelvoet
Deze smartwatch past bij je healthy levensstijl én je outfits © HUAWEI

Een smartwatch met een heleboel handige functies die er ook nog eens leuk uitziet? De Huawei Watch GT 3 Pro heeft het allemaal. Wij testten deze nieuwe, stijlvolle wearable en brengen verslag uit.

Je hoeft geen tech lover te zijn om de voordelen van een smartwatch in te zien. Zo helpt deze je een gezonde levensstijl aan te houden en je sportprestaties te tracken maar ook je (drukke) leven op orde te houden. Het resultaat? Je bent in topvorm, vergeet nooit meer een belangrijke afspraak en leest je berichten rechtstreeks van je pols af. Dat laatste is héél handig wanneer je in een meeting zit die uitloopt of even geen handen vrij hebt om je smartphone te checken.

Wat heeft de Huawei Watch GT 3 Pro te bieden?

Huawei-Watch-GT-3-Pro-leder
Huawei Watch GT 3 Pro Elegant leder (43mm), €499

Shop hier

De Huawei Watch GT 3 Pro is verkrijgbaar in een witte Ceramic-uitvoering met een leder of keramisch bandje. Het grote display bestaat uit saffierkristal, een materiaal dat dezelfde hardheid heeft als diamant. Bye bye barsten en krassen! Verder gaat de batterij tot wel zeven dagen mee en kan je de smartwatch draadloos opladen on the go.

Maar welke functies heeft de Huawei Watch GT 3 Pro nu allemaal? Om te beginnen kies je zelf welke notificaties je aan je pols te zien krijgt, zoals nieuwe sms'en, e-mails of berichten op WhatsApp, Instagram, Facebook en Messenger. Daarnaast herinnert de smartwatch je eraan om op tijd en stond te bewegen, voldoende water te drinken en om je pil, supplementen of medicatie niet te vergeten innemen.

LEES OOK: Dit is waarom je zou moeten sporten volgens je menstruatiecyclus

Bovendien trackt de smartwatch je slaap, de basis van een gezonde levensstijl én stralende huid, houdt hij je menstruatiecyclus bij, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan, én meet hij je stresslevels.

Sportmaatje

Tenslotte doet je nieuwe beste sportmaatje meer dan alleen je stappen tellen en hartslag meten. Zo registreert hij ook nog eens het zuurstofgehalte in je bloed. Dat is belangrijk als je je sportprestaties wil verbeteren. Tip: geeft je smartwatch een te laag zuurstofgehalte aan tijdens een cardiotraining? Dan adem je best in en uit via je neus.

Een gezonde levensstijl gaat immers onvermijdelijk gepaard met voldoende beweging. Of je nu gaat touwtjespringen, duiken, golfen, skiën of meer, de Huawei Watch GT 3 Pro trackt je sportsessies en voorziet je van advies op maat. Hij bevat niet alleen kant-en-klaar trainingsschema's maar kan ook op basis van je loopgeschiedenis, conditie en doelen een gepersonaliseerd loopplan opstellen.

 

Huawei-Watch-GT-3-Pro-ceramic
Huawei Watch GT 3 Pro Elegant Ceramic (43mm), €599

Shop hier