Zondag 1 mei zijn winkels en restaurants in de Brusselse Dansaertwijk open

Geüpdatet op 26 april 2022 door ELLE België
Zondag 1 mei zijn winkels en restaurants in de Brusselse Dansaertwijk open Imaxtree

De hippe Dansaertwijk in Brussel opent deze zomer maandelijks haar winkels op zondag. Exclusieve winkels, creatieve ateliers en gezellige eetgelegenheden worden 1 mei extra in de verf gezet met een groot Dressed Up feest als kick off.

Shoppen op zondag in Brussel

Van de Beurs tot aan het kanaal en van het Bloemenhofplein tot aan de Vismarkt, deze zomer houdt de Dansaertwijk elke eerste zondag van de maand 'Super Sundays om haar winkels en restaurants te ontdekken. Exclusieve designerboetieks bieden een gamma van topmerken en in de unieke ateliers vind je handgemaakte kleding en juwelen. Fan van tweedehandswinkels? In de straten van Dansaert vind je winkels die vintage kleding, meubels, boeken en platen een tweede leven geven. Ook de eetgelegenheden in de buurt verwelkomen je graag. Super (fun) Sundays gegarandeerd!

Dansaertwijk
© Pers

Super Sundays in de Dansaertwijk

Op 1 mei wordt de kick off gegeven met een groot 'Dressed Up' feest. Modeshows vullen de straten van de bruisende wijk en een muziekband maakt de ervaring compleet. Trek je beste zondagse outfit aan en vier feest in een van de hipste wijken van Brussel. Kan je er op 1 mei niet bij zijn? Dan verwelkomen de handelaars van Dansaert je graag een volgende eerste zondag van de maand.

Meer info via downtowndansaert.be

LEES OOK: onze 8 favoriete brunch adressen in Brussel

(Stagiaire Dewy De Leeneer)