Hier scoor jij Brusselse mode aan interessante prijzen

Geüpdatet op 13 april 2022 door ELLE België
Hier scoor jij Brusselse mode aan interessante prijzen © Nam Simonis

Op 19, 20 en 21 mei organiseert MAD Brussels de lente-editie van de Brussels Fashion & Designers Sales. Hier kan je van donderdag tot zaterdag Brusselse mode van zowel gevestigde merken als opkomende designers scoren aan interessante prijzen.

Met de Brusselse Fashion & Designers Sales willen MAD, het centrum voor mode en design, Knack Weekend en Le Vif Weekend de Brusselse modesector in de kijker zetten en hen helpen met de verkoop van overgebleven stock. Naast de verkoop bij MAD zullen er ook merken deelnemen vanuit hun eigen atelier of verkooppunt verspreid over de stad Brussel. Hét moment om een kledingstuk of accessoire van jouw favoriete Brusselse designer te bemachtigen. Onder meer Annemie Verbeke, Farrah Floyd, Les Vraies Filles, Sarah De Saint Hubert en jong talent Mipinta zullen hun voorraad aanbieden.

Mipinta, © Bruno Oliveira
Mipinta, © Bruno Oliveira

In de vitrine van MAD Brussels vind je dit jaar een collectie exclusieve kussens ontworpen door Christoph Hefti, die werkte bij Dries Van Noten, Balenciaga, Lanvin en Mugler. Voor deze collectie gebruikte hij uitsluitend stofoverschotten.

De volledige lijst van deelnemers en de openingsuren van het sales event vind je op de website van MAD Brussels.

LEES OOK:

(Stagiaire Dewy De Leeneer)