Dada Chapel x Wouters & Hendrix: Belgische vodka in een surrealistisch jasje

Geüpdatet op 5 april 2022 door ELLE België
Dada Chapel x Wouters & Hendrix: Belgische vodka in een surrealistisch jasje © Dada Chapel x Wouters & Hendrix

Bijzonder, uniek en 100% Belgisch. Dada Chapel Distillery en juwelenmerk Wouters & Hendrix stellen trots ‘La Muse’ voor, het ontwerp van een fles verheven tot kunst.

Belgische vodka in een schitterend jasje? Dada Chapel’s Potato Vodka krijgt een exclusief en op maat gemaakt Wouters & Hendrix flessenjuweel om. Een juweel dat niet voor het lichaam is bedoeld, volledig uit de klassieke context getrokken. De ketting van 18 karaat goud met een zilveren slotje is elegant rond de fles gedraaid. De flessen zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van honderd stuks, via de website van Dada Chapel en in een beperkt aantal verkooppunten. Je betaalt €485 voor deze limited edition. Wie de fles aankoopt, kan Potato Vodka vijf keer opnieuw laten vullen bij Dada Chapel.

la muse vodka
© Dada Chapel Distillery x Wouters & Hendrix

Design Fest Gent

Wil jij 'La Muse' bewonderen in het historisch pand van Dada Chapel Distillery? Van 22 april tot 1 mei kunnen bezoekers uitzonderlijk de distilleerderij bezoeken tijdens Design Fest Gent. Behalve de uitzonderlijke fles staan er ook verschillende hedendaagse kunstinstallaties van Maarten Vanden Eynde tentoon. Een unieke uitstap in hartje Gent.

(Stagiaire Dewy De Leeneer)