Zangeres H.E.R. over haar beautygeheimen en hoe ze haar krullen leerde appreciëren

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Zangeres H.E.R. over haar beautygeheimen en hoe ze haar krullen leerde appreciëren L'Oreal Paris

De veelgeprezen singer-songwriter H.E.R. vervoegt zich bij het L'Oreal Paris-team als ambassadrice van het beautymerk. Wat zijn haar beautygeheimen? En hoe leerde ze haar nu iconische lokken verzorgen?

De 24-jarige zangeres is acht keer genomineerd voor de Grammy Awards 2022, onder meer voor haar volledige album “Back of my Mind” en voor Song van het Jaar met haar protestlied 'Fight for You'. Zoals de letters van haar naam spellen, heeft H.E.R. (Having Everythin Revealed) werkelijk alles onthuld. Ooit de geheimzinnige zangeres die haar identiteit verborg om haar muziek voor zichzelf te laten spreken, staat ze vandaag in de schijnwerpers en blijft ze anderen inspireren met haar prachtige kunstzinnigheid. Met haar liedjes deelt ze haar waarheid over persoonlijke zaken zoals het overwinnen van zelftwijfel; maar ze verheft ook haar stem tegen diepere kwesties als racisme en onrecht. “Mijn muziek is wat er in mij zit. Ik zal altijd schrijven over wat belangrijk is voor mijn hart en voor mijn fans”, zegt ze.

Hoe is het allemaal begonnen voor H.E.R.?

"Dat is een lang verhaal, maar het begon met mijn familie. Niemand deed het op professioneel niveau, maar we hebben altijd van muziek gehouden. Mijn vader en mijn moeder moedigden me allebei aan om altijd op te treden, te schrijven en muziek te leren."

Wat is het bepalende moment in je carrière geweest?

"Er zijn een paar van die momenten, maar ik denk dat het winnen van mijn eerste Grammy een heel groot moment was."

Wat is de boodschap die je met je muziek wilt delen?

"Mijn muziek gaat over het comfortabel zijn met kwetsbaarheid en het leven van je waarheid."

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door H.E.R. (@hermusicofficial)

Hoe definieer je de relatie tussen beauty en muziek?

"Beauty en muziek zijn beide vormen van expressie. Het is soms moeilijk om te zeggen hoe je je voelt en zowel beauty als muziek kunnen dat zeggen zonder woorden."

Welke boodschap hoop je te brengen als L'Oréal Paris ambassadrice?

"Ik hoop jonge vrouwen aan te moedigen om moedig te zijn en zelfverzekerd in hun vel te zitten!"

L'Oréal Paris staat bekend om haar iconische slogan 'Because I'm Worth It' ('want ik ben het waard'). Wat betekenen die woorden voor jou?

"De slogan 'want ik ben het waard' betekent dat ik ALLES kan doen. Ik ben in staat om zelfs de grootste dromen te bereiken. Ik ben mooi genoeg. Ik ben slim genoeg en sterk genoeg."

Welke vrouwen inspireren jou het meest?

"Mijn moeder inspireert me, net als de boss women in mijn leven met wie ik werk en naar wie ik opkijk! Ze hebben me allemaal geleerd om mezelf te zijn en te weten dat ik het waard ben."

Wat is je mantra?

"Ik heb veel mantra's. Een van de grootste is: Als je niet ergens voor staat, val je voor alles."

Wat heeft je geholpen om een gevoel van eigenwaarde te vormen?

"Het ontdekken van mijn passie en het gefocust zijn op mijn pad heeft me echt doen inzien wat mijn doel is. In dat proces zijn er veel ups en downs, maar wat er ook gebeurt, ik word er altijd aan herinnerd dat ik het waard ben. En mijn ouders hebben me gesteund sinds ik heel jong was."

Voor welke doelen ben je het meest gepassioneerd?

"Ik ben het meest gepassioneerd over muziek en kunst op scholen. Er zijn een heleboel scholen die helaas niet de middelen hebben om te creëren en ik hoop dat op een dag te veranderen."

Op welke persoonlijke en professionele prestaties ben je het meest trots?

"Ik ben trots op veel momenten. Ik ben trots op de weg die ik heb afgelegd en de Grammy's en Oscars natuurlijk. Maar ik ben nog trotser op de vrouw die ik aan het worden ben."

Leren om mijn haar te appreciëren en verzorgen is een moeilijk proces geweest

Wat zijn je favoriete L'Oréal Paris producten?

"De Voluminous Million Lashes mascara, en True Match Foundation!"

Vertel ons over je dagelijkse beauty routine

"Een goede hydraterende crème is noodzakelijk! Ik hou van een lichte foundation voor een vlekkeloze huid, wat blush en een beetje gloss."

Heb je beautygeheimen die je met ons kunt delen?

"Ik heb veel geheimen. Maar ik denk dat een van de grootste is dat ik mijn lippenstift als blush gebruik als ik er geen heb."

Kun je ons meer vertellen over je hair journey?

"Het leren appreciëren en verzorgen van mijn haar is een moeilijk proces geweest, maar dat was het allemaal waard. Ik hou van alles aan mijn haar en hoe enorm het is. Ik ben er trots op om dat te kunnen zeggen."

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door H.E.R. (@hermusicofficial)

Wat houd je momenteel bezig en wat brengt de toekomst?

"Ik ben me aan het voorbereiden op een wereldtournee met Coldplay en mijn debuut in een film! Ik ben ook bezig aan nieuwe muziek."

LEES OOK: Lily-Rose Depp deelt haar beautytips en -geheimen