Lily-Rose Depp deelt haar beautygeheimen met Chanel

Geüpdatet op 19 februari 2019 door Laure Vandendaele
Lily-Rose Depp deelt haar beautygeheimen met Chanel

In een nieuwe aflevering van Chanel Beauty Talks doet Rouge Coco Gloss-ambassadrice Lily-Rose Depp haar beautygeheimen uit de doeken. Bovendien kom je in het filmpje eindelijk te weten wat je in hemelsnaam met een zwarte lipgloss moet.

Nadat eerder Gisele Bündchen en Kristen Stewart hun beautygeheimen deelden met Chanels Lucia Pica, is het nu de beurt aan jonkie Lily-Rose Depp om haar beautygeheimen prijs te geven. Dat doet de 17-jarige in een nieuwe aflevering Chanel Beauty Talks waarin ze samen met Lucia  Pica (Global Creative Designer for Makeup and Colour) met de nieuwe kleurtjes uit de Rouge Coco Gloss collectie experimenteert.

Lily-Rose Depp vertelt dat ze op twaalf jarige leeftijd een make-uptasje vol make-up van Chanel van haar moeder (Vanessa Paradis) cadeau kreeg en toen al de make-up van haar vriendinnetjes verzorgde. Verder houdt de mooie Depp van perzikachtige nude-tinten, een mooi afgelijnde mond en gloss angels! Benieuwd wat die zijn? Bekijk dan zeker onderstaande video.

Highlighter voor je lippen

De Rouge Coco Gloss collectie van Chanel bevat ook drie topcoats die de kleur van je onderliggende lippenstift transformeren. Benieuwd welk effect de zwarte heeft en wat een highlighter voor je lippen is? Bekijk dan zeker onderstaande video.