Zo bewaart Gisele Bündchen haar jeugdige look

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Zo bewaart Gisele Bündchen haar jeugdige look

Gisele Bündchen verklapt aan Chanel waar ze haar jeugdige sproetjes vandaan haalt. En daarmee is het Braziliaanse topmodel willens nillens helemaal 'on trend'.

Gisele Bünschen is gezegend met een collectie zomersproetjes maar het topmodel ziet haar speelse vlekjes tijdens het werk al te vaak verdwijnen onder een laagje fond de teint. Daarom ontwikkelde de Braziliaanse schone zelf een techniek om haar natuurlijke sproetjes in de verf te zetten. 'Ik kijk waar mijn sproetjes zijn en dan en teken ze zachtjes bij met een potlood.' Een beauty hack waar ook Lucia Pica, creatief directeur bij Chanel, voor te vinden is. 'Sproetjes geven een jeugdig accent aan een look'.

Gisele tekent al jaren haar sproetjes bij en nu lijkt ook de rest van de modewereld te volgen. Zo spotten we onder meer bij Emanuel Ungaro modellen met 'faux frekles' op de catwalk. Meer dan een mat oogpotlood of een wenkbrauwpotlood is er niet nodig om neus en wangen te decoreren met naturel ogende stipjes. & Other Stories speelde helemaal op de trend in en bracht een 'faux frekle' potlood op de markt. Op de sociale media zijn de kleurrijke en glinsterende 'rainbow' frekles dan weer een hit.

sproetjestrend

  1. Faux Frekles Pencil van & Other Stories - 9 euro SHOP HIER
  2. Wenkbrauwpotlood in 'Caramel Brown' van H&M - 3,99 euro SHOP HIER
  3. Wenkbrauwpotlood van M.A.C - 18,00 euro SHOP HIER

KLIK HIER voor meer beautytrends voor de lente