Inspiratie: celebs met roze bruidsjurken

Gepubliceerd op 30 juli 2015 door Isabelle
Inspiratie: celebs met roze bruidsjurken

roze bruidsjurkLa vie en rose! Op je huwelijk mag je al eens extreem positief uit de hoek komen, waarom geen roze bruidsjurk dragen? Vrolijk, optimistisch en lekker in toon met de zon:

1/

Beatrice Borromeo ging voor haar royal wedding met de Monegaskische prins Pierre Casiraghi voor een roze creatie van Valentino. Dat laatste wordt stilaan het standaard bruidsadres van Europese koningshuizen, maar nooit eerder koos een prinselijk bruidje voor roze.

1

2

2/

Punk prinses Gwen Stefani droeg in 2002 een speciaal voor haar gemaakt Dior jurk met roze dip dye. Gwen Stefani

3/

Reese Witherspoon droeg op haar tweede huwelijk in 2011 een zachtroze creatie van Monique Lhuillier: een frisse kleur voor een nieuwe start!

Reese Witherspoon

4/

Vuurwerk! Big Bang Theory ster Kaley Cuoco gaf haar jawoord op oudejaarsavond 2013 in een knallend roze jurk van Vera Wang. Op Nieuwjaar mag je altijd overdrijven, aan de foto's te zien zat de pret er trouwens stevig in!

KaleyCuoco.jpg

5/
Het huwelijk van Jessica Biel en Justin Timberlake in 2012 gebeurde in verrassend klassieke stijl. Op de jurk van de bruid na: een poederroze Giambattista Valli voor een echte Disney look. Jessica Biel 2 Jessica Biel 1
6/

Anne Hathaway ging voor haar bruidsjurk in 2012 aankloppen bij goede vriend Valentino en die haalde werkelijk alles uit de kast: een meterslange sleep, een vintage tulband én roze accenten voor een ultra romantisch effect.

Anne Hathaway 3 Anne Hathaway 1Anne Hathaway 2

7/

Khloe Kardashian moest het in 2009 dan weer hebben van een paarsroze accent op haar loeistrakke (je bent een Kardashian of je bent het niet) Vera Wang jurk.

Khloe Kardashian

8/
Deze sterren kozen (nog) niet voor roze op hun grote dag, de creaties die ze dragen zouden dan weer perfect als bruidsjurk kunnen doorgaan: laat je inspireren:

Anna KendrickAnna Kendrick

9/
Cameron DiazCameron Diaz

10/
Cate BlanchettCata Blanchett

 

11/
Jessica AlbaJessica Alba

12/
Keira Knightley

Keira KNightley

13/
Mila Kunis

Mila Kunis

14/
Natalie PortmanNatalie Portman

15/
Olivia WildeOlivia Wilde

16/
Penelope CruzPenelope Cruz