Wedstrijd: Win een exclusief woonkamerparfum van Abel Odor en Tanqueray

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Wedstrijd: Win een exclusief woonkamerparfum van Abel Odor en Tanqueray Abel Odor x Tanqueray

Wat er gebeurt als het Amsterdams parfumlabel Abel Odor en gin merk Tanqueray elkaar vinden en hun passie voor perfect gebalanceerde botanicals combineren? De creatie van een exclusief en 100% natuurlijk huisparfum met de geur van gin. Voortaan geniet je niet enkel in je glas van de rijke smaak van je favoriete gin, maar voeg je het op een subtiele manier toe aan je interieur.

 

De Elevating Room Scent diffuser combineert de vier unieke en iconische botanicals van Tanqueray’s London Dry Gin, op een rijke cederhouten ondertoon en is gemaakt van een biotech, alcoholvrije basis. De jeneverbes, geteeld in de dichte bosgebieden van India, is het hoofdingrediënt in de geur. Met een houtachtige, balsamico noot, vormt dit een levendige basis die de onmiskenbare knipoog naar Tanqueray gin oplevert. Koriander geeft een kruidig aspect aan de geurcompositie, waar de engelwortel een aards en bloemig effect met zich meebrengt. Een subtiele hint van zoethout geeft diepte aan het geurprofiel.

 

Doe mee aan de wedstrijd en win één van de vijf Limited Edition parfum-diffusers van Abel Odor, exclusief ontwikkeld voor Tanqueray Gin, door meesterparfumeur Isaac Sinclair.

 

 

De reed diffuser van Abel Odor en Tanqueray is exclusief verkrijgbaar via www.abelodor.com

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Abel Odor.

abelodor.com

 

Lees ook :

3 nieuwe AOC Côtes du Rhône assemblagewijnen die je absoluut moet proeven

MOU: de schoen die je nooit meer wil uitdoen

Getest: deze budgetvriendelijke wenkbrauwgel geeft je de hele dag fluffy brows