MOU: de schoen die je nooit meer wil uitdoen

Geüpdatet op 23 november 2021 door ELLE Partner
MOU: de schoen die je nooit meer wil uitdoen

De MOU-missie? Het goed doen, je goed laten voelen en je vlot laten wandelen!
Ontdek de nieuwe collectie van het eco-chique merk dat elegantie, zorg voor de natuur en extreem comfort combineert.

MOU

MOU werd in 2002 in Londen opgericht door Shelley Tichborne als een tegengif voor de druk van het moderne stadsleven. Het ethisch en milieuvriendelijk bedrijf ontwerpt laarzen die op de natuur zijn geïnspireerd. De schoenen zijn vakkundig met de hand gemaakt van luxueuze natuurlijke materialen uit ethische en duurzame bronnen. Naast ultiem comfort combineert MOU een originele vrouwelijke stijl, uniek eclecticisme en een off-beat, back-to-nature gevoel.

Voor ieder wat wils

Voor haar nieuwe herfst-wintercollectie gaat MOU nog een stap verder. We zien zowel nieuwe als iconische stijlen, handgemaakt in speciale ledersoorten met een beperkte oplage, prachtig gelooide schapenvachten, getextureerde en geborduurde wolsoorten, haakwerk, kralenwerk, tartans, metallics, regenboogtinten pailletten en nog veel meer.
Het mythische 'Eskimo'-model, verkrijgbaar in verschillende hoogtes, is terug van nooit weggeweest.
De modellen 'Eskimo sneaker', 'Eskimo jogger', 'Eskimo sneakers chunky' en 'Eskimo bold' zijn iets sportiever en zijn uniek door hun dikke rubberen zool van uitstekende kwaliteit. Perfect voor ieder avontuur en steeds comfortabel en lekker warm!
Als je op zoek bent naar een elegant en vrouwelijk model, dan is de 'Inner Wedge' iets voor jou. Deze laars heeft een verborgen hak van 5 cm en geeft je outfit meteen dat tikkeltje meer.
Voor de durvers is er de 'Color Block'-laars die natuurlijke materialen in het ananasgeel, fuchsia, paars, dieprood en zelfs bont in monochrome blokken combineert.
Heb je liever iets neutraal? Geen probleem, de meeste pasvormen zijn verkrijgbaar in natuurlijke kleuren zoals cognac, tabak, taupe, zwart, grijs of wit.
En om onze voetjes thuis warm te houden, zijn we dol op de 'Slippers' en 'Mules'. Ze bestaan in frisse kleuren en ook met schapenvacht zo zacht als een marshmallow. Ten slotte lanceert MOU een uiterst chic en preppy 'Mocassin'-model van suède en bont om in stijl de stad rond te lopen.
En het beste nieuws van al: MOU heeft ook aan de kleintjes gedacht. Schattig, fluffy, kleurrijk en cool.

Ontdek onze favorieten hier!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met MOU.
www.mou-online.com

Lees ook:
November: het truien- en accessoiremerk dat deze herfst-winter niet in je kast mag ontbreken
SIDESTEP opent zijn boetiek in Brussel
De minirok is terug van weggeweest: zo draag je hem dit najaar