Kylie bevestigt haar zwangerschap in een emotionele video

Gepubliceerd op 8 september 2021 door Lore Ginneberge
Kylie bevestigt haar zwangerschap in een emotionele video Instagram @kyliejenner 

Kylie Jenner en Travis Scott verwachten een tweede kindje! Een broertje of zusje voor de schattige Stormi dus, die een hoofdrol speelt in een emotionele clip die het celebkoppel deelde om het nieuws te bevestigen.

De voormalige Keeping Up with the Kardashians-ster en jongste Jenner-telg, 24, liet dinsdag voor het eerst haar baby bump zien toen ze bevestigde dat ze haar tweede kind verwacht met Travis Scott in een Instagramvideo. In het ontroerende filmpje waarin het zwangerschapsnieuws wordt aangekondigd, is te zien hoe Jenner trots haar groeiende buik laat zien aan de camera. De videomontage laat vervolgens zien hoe de beauty ondernemer poseert in een zwarte jurk met cutouts op de plek van haar bolle buik. Hieruit valt af te leiden dat Kylie Jenner al flink wat opgeschoven is in haar zwangerschap. De  video eindigt met een schattig shot van Jenner's 3-jarige dochter Stormi die haar moeders buik kust.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie 🤍 (@kyliejenner)

In tegenstelling tot haar eerste zwangerschap, deelt Jenner het nieuws nu  - wilde gok - midden in haar zwangerschap. Was dit al het plan, of wilde de ster net zoals in 2018 haar zwangerschap volledig in besloten kring beleven? De geruchten hielden al een tijdje aan, en het stilzwijgen van kamp Kardashian-Jenner wakkerden die alleen maar verder aan. Toen fans opmerkten dat het een en ander niet klopte tijdens het verjaardagsfeest van Kylie enkele weken geleden, was het voor velen al klaar als een klontje: baby nummer 2 is onderweg.

kylie jenner zwanger
Instagram @kyliejenner 

Jenner, die Stormi verwelkomde in februari 2018, is al lang openhartig over haar hoop op meer kinderen. Kort na haar eerste bevalling, tijdens een Instagram Live met vriend Stassie Karanikolaou, zei ze dat ze "zeven kinderen wil, maar niet nu meteen." De entourage van de ster vertelde nog aan People Magazine dat Kylie gezond en gelukkig is, en blij dat ze de eerste maanden rustig kon doorbrengen met vrienden en familie. Wanneer Jenner zou bevallen, en of ze voortaan meer baby bump foto's zal delen,  valt nog af te wachten.